Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit akar tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

van egy srác a suliban, aki mintha rám lenne mozdulva. de nem vagyok benne biztos. sokat van a közelemben, gyakran "véletlenül" hozzámér, ma meg azt mondta, hogy képzeld, gyúrni járok. nekem ez mind kicsit nyomulós dolgok. az egyik barátja (aki szintén az osztálytársam) az én legjobb barátom. nagyon közel állunk egymáshoz, sokszor bújok oda hozzá, de mindketten tudjuk, hogy csak barátok vagyunk. és ez mintha a gyúrós fiút zavarná. nem tudom hogy most akkor mi van...mit akarhat tőlem? bejövök neki?

14/L

2010. máj. 12. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azt, hogy süss neki palacsintát, lekváros v. túrós lehet a kedvence :-))
2010. máj. 12. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem be jössz neki, de, azért ez a gyúros dolog kjicsit röhejes nem ? :D

amúgy neked tetszik a srác ?

14/L

2010. máj. 12. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy tényleg csak véletlenül ér hozzád? Az nem lehet, hogy (te szeretnéd, hogy ezt lásd) te beszéled be magadnak, hogy zavarja a másik fiút, ha a barátodhoz bújsz? Az is lehet csak te érted teljesen félre a jeleket! De mi ezt innen nem tudhatjuk... Menj oda hozzá és kérdezd meg!
2010. máj. 12. 20:20
 4/6 A kérdező kommentje:

első: oké, de sztem a kakaós a kedvence:)

második: igen, nem is kicsit röhejes. nem jön be nekem. egyáltalán. én nem akarok tőle semmit. csak kíváncsi vagyok, mert 8 évig kis túlzással 3 szót nem szóltunk egymáshoz és most feltűntek ezek a dolgok.

harmadik: lehet, komolyan nem tudom. előfordulhat hogy tényleg bemesélem magamnak. lehet hogy csak jó kapcsolatot akar kialakítani velem.

2010. máj. 12. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:

hát, ha neked egyáltalán nem jön be, akkor ne foglalkozz vele :D ha nem jön be, akkor nem mindegy mit csinál ? :)

2. voltam

2010. máj. 12. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, hát engem is eléggé felidegesítene, ha a lány, akit szeretek, a legjobb barátomhoz bújna oda mindig, még ha tudom is, hogy nincs köztük semmi. De ezt nem tudhatnám biztosra :S

Viszont el kell ismernem, tényleg elég sz@rul próbálkozik, hogy csak ezt a gyúrós dolgot említsem. Gondolj bele milyen rossz lehet neki ez az egész, és még rosszabb lenne, ha tudná, hogy nincs esélye nálad. Tudsz még írni valamit a dologról?

2010. máj. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!