Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, vagy hamis? :-) Hülyének néznek? Megérdemeltem?
Oké. A férfira mit mondanak? A nőkre "ku..a"
Én is összehoztam mindenkivel, ő is, csak épp férfira nem mondhatják, h "ku..a"
Őszinteség...
Őszinte az a kapcsolat, ahol nyíltan felvállalható, ha bármelyik fél esetleg többet érez valaki más iránt. Az érzéseinket ugyanis nem akaratlagosan irányítjuk, tehát, ha valakit elkap egy bármilyen érzés egy harmadik fél iránt, az nem bűnös. Létezik egyébként őszinte kapcsolat (az enyém ilyen), de ehhez elképesztő módon fel kell nőni. Nem dobálózni olyanokkal, hogy a barátnő ilyen meg olyan, hanem meg kell beszélni a problémákat és megoldást találni rá.
"Hajnalban mikor hazaért a buliból, megbizonyosodott róla, h alszik a "család", felment az egyik "ismerőse" lakására, igen ittas állapotban, majd ott töltött 2-4 órát"
"...idegen férfiak lakására feljárjon kávézni, tetováltatni, vagy épp a bevándorlók "taníttatása" eltitkolva, mondván higgy, és bízz bennem?"
Érdekesen élnek felétek a 3 gyerekes anyák!
Felénk ennek tizedére nem lenne sem idejük, sem kedvük.
"míg én pl, csak egy üzenetet kapok egy régi lányismerőstől, tőlünk 1200km-re, semmi szexualitás nincs benne, a munka után nem tusolhatok, 55 éves kolléganőmet miért viszem be dolgozni"
"őneki elnézhető, h idegen férfiak lakására feljárjon kávézni, tetováltatni, vagy épp a bevándorlók "taníttatása" eltitkolva, mondván higgy, és bízz bennem?"
Szóval eltűrted, hogy így viselkedjen veled, nem dobtad ki az első, de legkésőbb második ilyen húzása után és még az én értelmi képességeimet kérdőjelezed meg privátban.. Ez aranyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!