Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat vagy valami több?
Ha már vagytok olyan viszonyban, hogy dugjatok egymással, esetleg beszélgethetnétek is erről.
Mondjuk rátérhetnél az órákig tartó beszélgetések alatt például.
Nem hiszem, hogy több. Ő sem gép, miért ne eshetne jól neki, hogy bújtok egymáshoz.
Figy, jó tanácsként mondom, a saját káromon tanultam meg: ha egy csávó nem vállal fel mások előtt és nem kezdeményezi a kapcsolatot, akkor tök mindegy, hogy milyen vele a szex (érzelmi részre gondolok), te csak egy dugópajti vagy és kész. Beleláthatsz többet, de fájni fog a végén.
25L
Még az egyetem idején volt egy szex kapcsolatom. Kedveltük egymást a sráccal meg sokszor egész éjszaka együtt aludtunk de mindkettőknek a testi gyengédség kellett csak. Aztán mikor megismertem a párom és randiztunk akkor természetesen megbeszéltem a fiúval h itt a vége és elköszöntünk.
Nem kell belelátni sok mindent, a kedvességgel nincs semmi baj, miért is lenne bunkó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!