Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kire tudtok számítani amikor magányosnak érzitek magatokat, vagy csak kicsúszik a lábatok alól a talaj?
Számítani sok mindenkire számíthatnék, de nem vagyok ostoba, hogy másokra számítsak.
Ha nagyon kivagyok, ha nagyon nem bírom már, akkor veszek vagy egy tucat sört, egy doboz cigit, benyomom a metált, kiülök az erkélyre, beverem a sört, mellé elszívom a cigit, közben azon ábrándozok, hogy milyen k***rva jó lenne, ha kitörne a zombiapokalipszis, aztán ha már elég részeg vagyok, bealszok a g***cibe.
Másnap meg olyan sz***rul vagyok, hogy ahhoz képest semmiségnem tűnik minden más probléma.
Így lendülök át a mélyponton, harmadnapra meg összeszedem magam, és elkezdem megoldani a gondjaimat.
Soha nem számíthattam senkire, az őseimre meg aztán végképp nem. Mifelénk úgy mondják,akinek ilyen családja van, annak ellenségre nincs is szüksége :)
Amikor már rettenetesen elegem van, akkor némi pálinka segítségével nyomok egy "reset"-et, az kb olyan, mint egy format c... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!