Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! To együtt tudnátok lenni egy férfivel, aki jelen volt egy csoportos nemi erőszaknál?
Kövezzetek meg, de férfiként én is jelen voltam csoportos nemi erőszaknál, egyetem alatt majdnem ki is rúgtak érte, de nem éreztem és nem is érzem bűnösnek magam a mai napig.
Kollégiumi szoba több ágyas, aludtam az ágyamban, bulizni nem igazán szoktam a többiekkel, sajnos nem rendelkezem előnyös külsővel. Mikor visszaérkeztek nem, de később megébredtem rájuk, lecsesztem őket, hogy túl zajosak, kussoljanak el! Felnyomtam a villanyt és látom, 3-an rakják a csajt 1erre, villany le és visszafeküdtem, párna a fejemre.
A hölgyike csak az én nevemet tudta, így engem dobott fel nemi erőszakért, mindenki bűnösnek titulált, leköptek, aláztak és ez volt a jobbik eset! Órákra, de még boltba is féltem kimenni, rendszeresen megvertek, még más kollégiumból is bandákba verődve. Csordában a női nem a legocsmányabb, legaljasabb, legkegyetlenebb!
Sok férfi álmodik róla, hogy 30-40 nő ráveti magát, de ki kell, hogy ábrándítsam őket ez nem olyan élmény amit átszeretne bárki is élni!
Alattomos, semmirekellő, aljas, parazita féregként, ezt a mai napig megkapom beárultam a szobatársaimat, elmondtam a történetet az én szemszögemből is. Nem tudtam, hogy erőszakolnak, nem tudtam, hogy nem egyezett bele, napi szinten rendszeresen szoktak csajokat felhozni...
Szembesültem a ténnyel csak engem jelentett fel, a többiekkel való együttlétbe beleegyezett!
3 heti szívás után, megsajnáltak egykori szobatársaim és előkerült az ominózus este videofelvétele, nem rúgtak ki, nem kerültem börtönbe. A hátralevő évben is folytatódtak a csordajellegű atrocitások, a sok edzésnek és futásnak hála fogytam 56kg-ot, összegezve még jól is jöttem ki a történetből.
Ez úton is szeretném megköszönni a kedves hölgyek közreműködését!
Bűnösök közt cinkos...
Én nem állnék vele szóba, de ha neked belefér, a Te dolgod.
A fordított esetre én is kíváncsi lennék.
Én azt se tudom tolerálni, ha a másik valami törvénybe ütközőt tett, a bűnrészesség is ilyen, felőlem rablás is lehet, akkor is egy világ omlana össze bennem.
a fordítottja ennek az, hogy férfiak, ti tudnátok együtt lenni egy olyan nővel, aki jelen volt egy csoportos nemi erőszaknál? :D
amúgy nyilván nem. ha nő tenne ilyet, azzal se barátkoznék többet. bár én még csak egy-egy ilyen történetet hallottam messzi messzi helyekről, hogy nő erőszakol meg férfit, szóval durván nézve kb elhanyagolható ezeknek az eseteknek a száma. nyilván ettől még számítanak azok az emberek is, csak úgy mondom, hogy mik a számok.
Csúnya dolgok vannak,undorítóbb viszont nem sok. Nők ugyanúgy tudnak kegyetlenek lenni (és itt most nem arra gondolok,amit ezen az oldalon szajkóznak,hogy milyen szemetek a nők).
Egyébként ugyanúgy bűnös aki csak nézi és nem tesz semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!