Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút választanátok? Melyiket érdemesebb?
1.Jóképű,nem csókol valami jól,néha bunkó,nem nagyon törődik a barátnőjével,van humora
2.Nem néz ki jól sőt...de jól csókol,romantikus,törődik a barátnőjével,kedves,humora nem nagyon van de ha van azok nagyon jók,és belelát az emberek lelkébe
Mikor értitek már meg,hogy fölöslegesek ezek a kérdések.
Ne aggódj lesz valaki akinek te tetszel,nem a jó képű pasi.
Amúgy egy a "jóképű... Nem néz ki jól,sőt..." dolog hülyeség.A szépség relatív.Aki nekem bejön,sokaknak valószínűleg nem jön be.Ez van.
15/L
Az első válaszoló vagyok: csak ki szeretném egészíteni, hogy miért a másodikat választanám. Azért őt, mert nekem fontos egy kapcsolatban, hogy a fiúval jó legyen csókolózni (tehát jól csókoljon), de mindenekelőtt a legfontosabb, hogy legyen kedves és törődjön velem. Érezzem, hogy számíthatok rá. És én nagyon szeretem a romantikát is, mert én is elég romantikus vagyok.
Ellenben a másik fiúról nem sok pozitív dolog van. Attól én még nem leszek boldog, hogy jóképű és humoros. Azért egy kapcsolathoz ennél sokkal több kell. Pláne nem kéne nekem egy bunkó alak, aki nem törődik velem.
20/L
Egyiket sem, nem vagyok meleg :D
15/f
kicsit félreértettetek xD
én csaj vagyok,és most nem konkrét személyekről kérdeztem,csak általánosságban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!