Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi megcsalásos sztorit hallok, honnan tudhatom, h én kivétel leszek?
Sehonnan nem tudod. Komolyan ez ijesztő? Az életben ezer szarabb dolog van, mint a megcsalás. Én voltam már a fa sz rosszabbik végén (ez egy mondás) ezzel kapcsolatban, de azért nem haltam bele. Most komolyan, az élet más területein nem szoktak kockáztatni azok, akik ennyire félnek a megcsalástól is? Szar volt, kidobtam, pár hétig utána szar volt és ennyi. Egy tapasztalattal több lett.
De az ostobaság, hogy ezeket előre ki lehet szűrni. Kockáztatni kell, mert különben nem is élsz és csak bezárkózol
Sosem szabad mások életét meg példáját nézned, mert attól, hogy más elcseszte, nem jelenti azt, hogy neked meg sem kell próbálnod.
A megcsalásnak is van több oka is, van akit ilyen szempontból jobban vezérlik hormonok ( nem bír a vérével), de ezt a típust azért meg lehet ismerni, ha nem vagy csővak.
A többinél meg általában problémák vannak, amiket nem mer vagy nem tud megbeszélni a párjával, vagy pl van pár 10-20 éves házasság, ahol szeretteljesen élnek egymással együtt, ám a szexuális végy a párja után egyszerűen kiveszett, zéró. Viszont mint 2 társ, kötődnek egymásnak, de szexuális életük halott, emiatt viszont még mindig képtelen elengedni 10-20 évet.
Szóval a megcsalásnak sokszor a görcös ragaszkodás is az oka, hogy ott az ismert, hiába rossz már az a dolog pl. Úgyhogy én amire rájöttem, hogy sokszor a megcsaló felek is boldogtalanok és szenvednek, csak nem jól oldják meg a problémájukat. Persze még van más oka is, meg aki csak szimplán nem bír a vérével, azt nem sajnálom nyilván.
Ezen meg ráérsz majd akkor aggódni, ha netán ott leszel egy ilyen helyzetben, felesleges lenne aggódnod előre nem létező dolgokon. SÉ majd arra is, hogy ez nem a világ vége, fel fogsz tudni állni belőle, és újrakezdeni mással, ha úgy alakul is. ( Ahogy mindenki, aki volt ennek részese. - Én nem voltam ( lekopogom), de így 26 évesen már pl hogy meg is értettem picit a cselekvések mögötti emberi tulajdonságokat és okokat, már azért jobban viselném a tudatot én is, mint anno pl 18-20 éves koromban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!