Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak ellen?
Budapesti vagyok ,nemrég esett megyek hogy egyik közeli haverom szakított a barátnőjével( nem a lány hibájából)
. Én a lánnyal jóban voltam mint barát,sokmindent megosztott. Miután szokított haverommal többször is beszélgetést kezdeményezett( én soha nem írtam neki) napokban is folyamotosan ez megy, már erős flörtöket is dobál. És tudom, hogy nem helyes de bejön nekem..külsőleg,belsőleg is.Próbáltam passzív maradni,de már nehezen bírom,hogy ne csináljak valamit,de nem akarom hogy 1 jó barátság emiatt mennyen tönkre és 2 szék közé se akarok esni.Nagyon összezavarodtam:/
25/F
Hogyhogy hogy? Akarattal. Felnőtt férfi vagy. A felnőtt férfit az (is) különbözteti meg az ivarérett hím állattól, hogy tud uralkodni az ösztönein.
A barátodat ismered, de a lányról csak egy képet látsz, amit ő most kedvezőbb színben is próbál feltüntetni, hisz szakítottak vele, és, hogy az önértékelése ne sérüljön, gyorsan találnia kell valakit, aki mellett megint nőnek érezheti magát.
Lányt könnyebben találsz, mint igazi barátot.
(N)
Értem én..csak az baj kezdek beleszeretni.
Azt nem tudom ,hogy megjátsza magát vagy sem
Ez 3 ember, 2 kapcsolat.
Itt csak 2 emberről, egy kapcsolatról kéne beszélni.
Na a válasz.,
Miért fogbád vissza magad. Azt mondod alkalmas számodra. Sok sikert! Hajrá! :))
Menj bele akkor és nézd meg mi van. De ha nem komoly akkor szállj ki minnél előbb. Ha meg komolynsk tűnik, akkor bíz a barátodban, hogy képes lesz kezelni. Ha meg nem, akkor majd vállald ami jön.
Ezt a témát meg majd mutasd meg a barátodnak és fogd ránk. A szerelem ritka nagyon azt be kell kockáztatni. Lehet a lány eleve korrekt volt a barátoddal, mert amikor rájött, hogy veled akar valamit, akkor nem előbb próbálkozott, hanem előbb szakított.
De neked kell érezni mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!