Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FONTOS?! Lányok válaszát várnám!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FONTOS?! Lányok válaszát várnám!

Figyelt kérdés

szóval az a helyzet, hogy az utóbbi időkben(kb 1-2 hónapja) észrevettem h a bugyimba folt van.Nincs színe, olyan mintha víz lenne,de nem sok csak egy kis foltocska van minden nap,és nincs szaga,viszont ha nagyon közelről megszagolom azért van egy pici kellemetlen szaga.És az lenne a kérdésem, hogy ez vajon hülyveváladék/folyás, vagy lehet h vmi fertőzés/gomba?:O....jah és még annyi, hogy nem viszket.15/L

bocsi, hogy hosszú lett, a normális válaszokat előre is köszönöm :)

2010. máj. 11. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hagyjad, az a bunkó biztos pasi volt.

én is megvizsgáltam már, és szerintem csak annyit mutat, hogy igényesek vagyunk magunkra.. ő meg gondolom havonta megmossa, nem zavarja a bűz. kb ezt lehet kinézni belőle ilyen kommentárral..

2010. máj. 11. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy megjött-e már a menstruációd. Nem ég, csíp, vagy fáj a puncid?
2010. máj. 12. 09:10
 13/14 anonim válasza:

ne aggódj nincs semmi bajod, ez tökre normális nekem is van és énsem vagyok beteg:)

a bunkó komment tulaja szerintem is pasi lehet:S ne foglalkozz vele nem érdemli meg hogy időt pazarolj rá!

de egyébként megjött már??

19/L

2010. máj. 12. 10:41
 14/14 anonim válasza:

Már bocs, nem kötözködni akarok, de nincsen neked édesanyád? Lehet, hogy ha bizalommal fordulnál felé, ő segítene, és nem tennéd ki magad a sok bunkó ugatásának.

Egyébként ha bizonytalan vagy, akkor csak a nőgyógyász adhat megnyugvást. Ő megmondja, hogy normális-e, vagy nem. Ha nem akkor kapsz kenőcsöt, vagy kúpot.

2010. máj. 12. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!