Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legperverzebb, legmocskosabb, leghazugabb fiúba, de annyira jóképű hogy arra nincs is szó. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 15:16
21/28 anonim válasza:
Csak szexre meg lehet tartani.Màsra nem lehet az ilyennel építeni
22/28 anonim válasza:
Mutasd be, és elszeretem tőled. Írd le nekünk őt! Izmos? Milyen a haja, szeme, lába, farizma, fogai, "szerve"?:-D Milyenek az egyéb belső tulajdonságai? Miket szeret a szexben? Jár egyetemre? Várom a válaszokat.
23/28 Mi közöd Tőle válasza:
22: kész vagy. :D
Kérdezô: tölts el vele néha pár kellemes órát. Kötődni nem biztos, hogy szerencsés lehet.
25/28 anonim válasza:
Kicsit fejfájósan keltem, és még nem ébredtem fel. És mintegy egy hónapja nem jöttem fel a GyK-ra, így tehát köll egy kis móka:-).
26/28 anonim válasza:
Ha egy ferfi hazudik neked es te tudod higy hazudik biztosra mar az elejetol akkor nem tudom miert remenykedsz abban hogy ,,megszeret"-mert a puncid majd megvaltoztatja?nem vagyunk meseben-en is voltam ilyen helyzetben mar,megfektetett,de nem is vartam tobbet,masnap meg mar mindenki tudta hogy megdugott,megvoltam trofeanak-ez ilyen,ha egy ferfi a kezdetektol csak dumal neked akkor az is biztos hogy soha nem fog megszeretni,mert csak a nunit latja benned (22N)
27/28 anonim válasza:
A ferfiak nem gondoljak tul a dolgokat mint a nok,vagy ez vagy az...ennyi-elozo voltam
28/28 anonim válasza:
1. ne legyel kva
2. tanulj fejleszd az IQ-dat
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!