Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogy ha egy lány normálisan beszélget velük, akkor az biztosan zöld út a nyomulásra?
Itt van például ez a kérdés is, de számtalan hasonló van:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Ha normálisan beszélgetünk egy sráccal, egyből azt hiszi, hogy többet akarunk és ha a nyomulást utána visszautasítjuk, akkor el vagyunk küldve anyánkba, mert megtévesztettük őt.
Ha viszont nem állunk velük szóba, akkor beképzelt p.csák vagyunk.
Most akkor mit lehet csinálni, ami nem baj?
# 6 én nem tudom te hol élsz, kikkel találkozol, milyen férfitársaságod van, én ezt nem látom ezt magam körül amit írsz, de van egy olyan érzésem, hogy mindig lesz valami bajod. Majd felnősz és érettebben fogsz viselkedni.
Én azt nem nagyon akarom elhinni, hogy ha egy nő odafordul egy férfihez, a szemébe néz és határozottan érthetően megmondja, hogy szeretném tisztázni nem szeretnék kapcsolatot, vagy van barátom és nem akarok másikat én nem hiszem hogy ezt egy normális férfi nem érti meg.
Persze ehhez bátorság kell, határozottság, na meg hogy tudd mit akarsz, akarsz-e és ha igen akkor kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!