Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fenyegetnek, szidnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fenyegetnek, szidnak, zaklatnak egyes férfi felhasználók?

Figyelt kérdés

Nőtársaim, ti is kaptok egyes felhasználóktól "kedves" leveleket? Nem írok neveket, szerintem mind tudjuk, kikről van szó, de ezek az illetők miért csinálják?

Úgysem kapnak ezekre választ. Miért jó nekik, hogy ha egy nőnek más valamiről a véleménye, akkor fenyegető, szidalmazó leveleket küldenek?

2017. márc. 24. 09:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Na, ez mondom. Egy ilyen embernek sosem lesz párja
2017. márc. 24. 10:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Amikor többet írogatok ide, szinte minden nap kapok egy-két ilyen levelet. Ez nem csak a nőnek jár.
2017. márc. 24. 10:53
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Engem is meg akarnak dugni, pedig férfi vagyok, de a gyökerek nem olvasnak ilyet, hogy 29F.
2017. márc. 24. 11:00
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

"Ezt érdemlitek, azért, mert nem akartok velünk kefélni. Meg lett mondva nektek, hogy keféljetek, de nem, mert van pasitok, meg nem tetszünk nektek ti utolsó szemetek."

Nyuszifül, az a helyzet, hogy akarunk mi kefélni, sőt, kefélünk is, csak hát baromira nem mindegy, hogy kivel. Férfiakkal szoktunk, nyafogó kis puhapötsökkel meg nem. Majd ha te is felnősz a feladathoz, ami egyébként a kandúromnak is menne, ha nem volna ivartalanítva, akkor rájössz, hogy a "meg lett mondva" baromi kevés. Ha nőt akarsz, tenni is kell érte.

2017. márc. 24. 11:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én van hogy megköszönöm az észrevételt és van hogy vitába szállok :D kifejezetten élvezem a hülyékkel folytatott vitákat. De van hogy simán figyelembe se veszem az üzenetet. Attól függ milyen a hangulatom és mennyire ötletes az "anyázás".

De szerintem ezek ugyan azok akik a "milyen kedves és aranyos vagyok mégse akarnak a nők" kérdések áradatát zúdítják ránk.

2017. márc. 24. 12:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Ú, én még nem kaptam, remélem megúszom. De ha majd kapok, akkor írok választ, aztán letiltom, így az enyém lesz az utolsó szó. Már csináltam ilyet, és a válaszomba azt is beleírtam, hogy le lesz tiltva, hogy nehogy azt higgye, el lett olvasva a további fröcsögése.
2017. márc. 24. 14:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kapok én is rendszeresen :D Mindig azoktól, akik itt hisztiznek, hogy ők mennyire kedves-normális jólelkű pasik, csak a gonosz felszínes nőknek nem kellenek. Aztán mikor nem értek velük egyet/ nem akarok ismerkedni akkor előjön az igazi énük. Na ahhoz persze, hogy bottal sem érnének a normális nők :D
2017. márc. 24. 14:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Jellemzően nem kapok, de a fórumon belül olvasok ilyet.

5: Én is ezt látom, valami nem oké. Nem tisztázták le magukban a dolgokat, hogyan is éreznek és mik is a szándékaik a nőkkel.

Sokszor egy nekik címzett érdeklődő, kedves megnyilvánulásra adnak szidalmazó, dühödt reakciót.

Embergyűlölő megnyilvánulással akar valaki gyengéd kapcsolatot?...

2017. ápr. 10. 17:29
 19/19 anonim ***** válasza:

10:

Nekem ilyet nem mondott még senki, tehát nem lett megmondva.

Sőt, inkább azt szoktam olvasni itt fiúktól, hogy akinek nem mindig tükörsima, az ne is próbálkozzon nála, az egy igénytelen undorító senki.:)

(A kefélés az ugye szőrrel van.)

2017. ápr. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!