Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsésebb egy olyan férfi, aki boldogabb tud lenni egyedül nő és szex nélkül?
Figyelt kérdés
Ismerek egy havert, aki szerintem aszexuális vagy nem tudom, de ő tényleg boldogabb egyedül párkapcsolat és szex nélkül.
Én szenvedek az ismerkedéssel, sorozatos visszautasítások, ha össze is jön egy nővel egy kapcsolat, egy darabig jó, aztán jön a stressz, veszekedés. Szakítások és megcsalások is benne vannak a pakliba.
E közbe a haverom, boldogan éli életét egyedül, ilyen dolgokat megúsz. Néha irigylésre méltó....
2017. márc. 23. 17:15
11/11 anonim válasza:
Azért érdekelne, hogy a haverod is így érzi, vagy csak te gondolod róla, hogy boldog emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!