Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam abba a tabletta szedést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam abba a tabletta szedést?

Figyelt kérdés
3 és fél hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Mostanában nagyon depressziós vagyok. (Régebben is sokszor voltam az, sokszor éreztem, hogy szeretnék meghalni) De ez most állandóan így van. Anyukám szerint teljesen megváltoztam, sokszor nem érdekel semmi, flegma vagyok. Van olyan, hogy órákig csak sírok. Van amikor meg nagyon sőt talán már "túl" jó kedvem van. Gyakran eszembe jut a barátom, hogy mennyire hiányzik (csak hétvégén találkozunk), és nagyon félek, hogy el fog hagyni, vagy, hogy megcsal. Nem igazán adott erre okot (még), ezért nem értem miért rettegek folyton ettől. Azt hiszem, mostanában ő is másképp viselkedik velem, nem érti sosem, hogy mi a bajom, nem tudja kezelni a kitöréseimet. Ezért is félek, hogy el fog hagyni, mert sokszor nagyon magam alatt vagyok, ok nélkül sírok, és ezt nem tudja megérteni. Anyukám szerint a fogamzásgátló mellékhatása ez, és jobb lenne ha abbahagynám. És eléggé drága is, mindig én fizetem. (még nem is kértem a párom sosem, hogy fizesse a felét, de szerintem megtenné). Viszont ha abbahagyom, nem tudom, hogyan lehetne megoldani a védekezést, mert a párom nem akar egyáltalán gumit használni, a megszakításos módszerrel pedig én nem szeretnék kockáztatni. Szerintetek mit tegyek? Már ez is annyira aggaszt, meg minden, nem tudom mi van velem, állandóan az jut eszembe, hogy mennyire jó lenne meghalni...
2010. máj. 11. 18:22
 1/4 A kérdező kommentje:
18/L vagyok
2010. máj. 11. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
a pasid csak húzzon gumit... ha meg tényleg gyűlöli a helyi családtervezésen millió lehetőséget kínálnak fogamzásgátlásra. lehet csak gyógyszert kellene cserélni. amúgy pesszárium+ spermicid elég magas hatásfokú.
2010. máj. 11. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A pasid gusztustalanul önző. Kiakad azon, hogy depressziós meg hisztis vagy, de azért szedjél csak gyógyszert, mert ő basz*k gumit húzni... Elgondolkodhatna...vagy felvilágosíthatnád róla, hogy ha már iatta szeded azt a szart, akkor megérthetne egy kicsit, és segíthetne.

Próbálj meg másik gyógyszert, ha az sem működik, akkor vagy dobd ki a pasid.

De mivel gondolom szereted, és nem fogod kidobni, kérdezd meg az orvosod, hogy milyen más védekezést ajánl.

Pl az igaz, hogy a megszakítás egyáltalán nem biztonságos, de spermicidekkel és naptármódszerrel együtt azért már elég hatékony.

2010. máj. 11. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Válts gyógyszert! Nekem a Tri-Regoltól voltak hangulatváltozásaim, 1 napig lehetett hozzám szólni 2-ig nem! Aztán elkezdtem másik faját szedni és elmúlt!
2010. máj. 11. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!