Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írt ilyeneket ha van b....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írt ilyeneket ha van b. nője?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom.. de már több mint 1 éve hogy szakítottunk.. mert anyum nem engedte.. :S

A nővére felvett msn-re.. és ma írt a volt pasim...(tegnap is rámírt de nem voltam a gépnél és csak akkor vettem észre amikor már kijelentkezett)

me beszélgettünk és ilyeneket írt.. hogy rég láttalak, meg kérdezte h mikor megyek majd le és mondtam h mikor és azt írta hogy: oksa várlak... (mamám ott lakik ahol ő ... és mondtam h megyek majd mer mamámt is régen láttam.. és azt írta h nem hiszem h csak azért jössz..)meg mondtam neki h te most nem "x" el jársz.. és azt mondta te honnan tudod.. mondom tudok én mindent xD

és elköszönt és mondta h jó legyek meg vigyázzak magamra..

de ha van b.nője akkor mér írt ilyeneket?

Amúgy én még járnék vele..

Amúgy ő 20 éves, én pedig 15.. (nemsokára 16) 3 hónapig jártunk..

2010. máj. 11. 18:16
 1/8 A kérdező kommentje:
nagyon meglepődtem.. váratlanul ért ez az egész.. lehet h még szeret?
2010. máj. 11. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
ma beszélgettünk*
2010. máj. 11. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ez elég kevés infó, de sztem csak játszadozni akar, ő amolyan "nőfaló"
2010. máj. 11. 18:21
 4/8 nielindi ***** válasza:
unatkozott.
2010. máj. 11. 18:21
 5/8 A kérdező kommentje:

most is egy 15 éves b.nője van...

meg mi úgy beszéáltük meg mikor legutoljára találkoztunk.. hogy majd eldönti h mi legyen kettőnkel.. időt kért, és mondta h majd keres.. de azóta se semmi xD csak ez a mai beszélgetés..

2010. máj. 11. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
hagyd a fenébe!ha már van barátnője akkor nem mindegy?ha meg nem is szeretik tegyük fel egymást annyira,max azért jár vele hogy idegesítsen szard le!hidd el ebbe a szituba így vissza rángatni magad már nagyon nem lenne ésszerű.....
2010. máj. 11. 18:30
 7/8 anonim válasza:

Szerintem meg te vagy neki a tartalék...

Már bocs a kifejezésért,de tényleg. Szerintem a másik csajjal nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy akarta, és most keres valaki mást. Szerintem felejtsd el, ami elsőre nem ment az másodjára sem fog ;)

2010. máj. 11. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
sztem vmi lehet,h 20éves és csak 15 évesekkel jár:S
2010. máj. 14. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!