Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz hogy akivel egy lány elveszti a szüzességét, ahhoz mindig is kötődni fog?
Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 07:30
12/21 anonim 

válasza:

Nem igaz, jól írják a többiek hogyha az illető életed szerelme akkor lehet,hogy megmarad benned,de szerintem akkor se kötődsz hozza csak szép emlékként gondolsz rá.
13/21 anonim 

válasza:

Nem, a viselkedése abszolút kiirtotta belőlem a kötődést, és rájöttem, hogy a szex sem volt olyan jó, az első egyenesen katasztrofális volt.
14/21 anonim 

válasza:

Nem igaz. Nekem például most is csak azért jutott eszembe az első, mert olvastam a kérédsedet. Eleve elég régen történt, akkor persze hatalmas szerelemnek hittem, ettől függetlenül még évi egy alkalommal sem hinném, hogy eszembejutna, akkor is mindig valami más, hivatkozó téma kapcsán. Nem volt sem jó, sem rossz, de mivel mindketten szűzek voltunk, gondolhatjátok mennyire voltunk rutinosak. Nem volt kínos élmény, de különösebben maradandó sem, pedig nem voltam annyira fiatal, a 18. születésnapom előtti nyáron történt.
15/21 anonim 

válasza:

1.szerelmemmel vesztettem el,lett ket gyerekunk,a nagyobbik kikopott apja,ez a kapocs mindig osszekot minket,pedig elvaltunk.
Ha ezek nincsenek,akkor is kotodnek hozza.
Baratnom egyejszakassal vesztette el,ismerosunk a pasi,de semmit nem erez ha ragondol.
16/21 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem. Kamaszos fellángolás volt és igazából már nagyon túl akartam esni az egészen, ha már volt barátom. De semmilyen szempontból nem volt maradandó. Inkább negatív élmény, mint pozitív.
17/21 anonim 

válasza:

Igazàból alig várom, hogy megszabaduljak tőle. Sajnos mai napig egy helyen lakunk pedig több mint 8 hónapja nem vagyunk együtt.
18/21 anonim 

válasza:

Nekem max kellemes emlék, de egyáltalán nem érdekel. Első gyerekszerelem volt, aranyos volt amíg tartott, de ennyi. De még az első minden idegszálat felborzoló szerelemhez se kötődök. Amit én egyszer lezárok magamban, annak vége, mindegy mennyire volt régen fontos.
19/21 anonim 

válasza:

Lol, nem. Első nagy szerelem volt, de még így sem.
20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek! Ez most nagy segitseg volt, mert igazabol... Nem szerelembol tortent a dolog, viszont osztalytarsak vagyunk es minden egyes nap latom... Szoval kicsit zavaro... Tenyleg koszonom mindenkinek
2017. márc. 22. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!