Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjatok 3 olyan dolgot ami nem tetszik egy nőben /férfiban külsőleg és belsőleg?
Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 22:42
21/26 anonim válasza:
Külső:
- Pálcika/dagadt
- Ronda arcszerkezet
- Kopaszodás
Belső:
- Álszent
- Ostoba
- Előítéletes (homofób,rasszista,hímsoviniszta,stb.)
21/L
22/26 anonim válasza:
külső: igénytelenség, sok szőr, kigyúrt állat (bocsi:D)
belső: hűtlen, tiszteletlen, érdektelen
21L
23/26 anonim válasza:
- barna bőr
- igénytelenség (ez vonatkozik mindenre...fog, koszos-szakadt ruha, koszos köröm stb)
- vékony testalkat
- agresszió
- tudálékosság
- negatív jellem/életszemlélet
32/nő
25/26 anonim válasza:
Férfiban külsőre:
- elhízottság
- alacsonyság (170 cm alatti, mivel én annyi vagyok)
- igénytelen öltözködés
Belsőre:
- határozatlanság
- humortalanság
- hiszti
26/26 anonim válasza:
#24 Azt én írtam. Nem azért, mert annyira fontos lenne a politika, hanem mert azt jelenti, hogy nagyon máshogy gondolkodunk, ezért úgysem illenénk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!