Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy beszélhetném meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszélhetném meg vele, hogy leszokjon a cigiről?

Figyelt kérdés
A párm (23) lassan 8 eve dohanyzik (napi 1doboz) es szeretnem ha leszona. Parszor mar probaltam neki mondani,de szerintem akkor nem vette komolyan. Felek hogy baja lesz elobb utobb
2017. márc. 20. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha magától nem fogja letenni akkor más miatt sem. Ebben jobb ha belenyugodsz, nem rosszból!
2017. márc. 20. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Majd ha merevedési problémái lesznek, akkor elgondolkodik rajta. Addig a tüdők rák se fogja elijeszteni.
2017. márc. 20. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom mindig, hogy "Marika néni, inkább olyat adjon ami rákot vagy halált okoz"

30/f

2017. márc. 20. 21:23
 4/8 icu75 ***** válasza:
100%
Gondolom amikor megismerted már dohányzott. Értem hogy félted az egészségét, és ha ezt így elmondod neki az elég,hogy tudja hogy ezt szeretnéd. Sajnos nem fog lemondani erről,mivel ő úgy gondolhatja hogy így elfogadtad eddig akkor nincs jogod követelni hogy tegye le.
2017. márc. 20. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1-es,na ebben tévedsz :)

Én 7 éve doháhyoztam mikor megismerkedtem barátnőmmel.Napi 1 doboz simán elment de volt hogy 1,5 is.Ráadásul erőset is szívtam(Marlboro red)

Kb.1 éve jártunk mikor újév első napján elém állt és azt mondta,hogy ő abban az évben semmit nem kér tőlem csak annyit hogy szokjak le a dohámyzásról.

Se születésnapra,névnapra,karácsonyra semmilyen ünnepre ne vegyek neki semmit csak ezt tegyem meg.

Sikerült.Igaz,hogy az első 3 nap embert öltem volna egy szál cigiért de kibirtam miatta és leszoktam róla.

Ez 2 éve volt,azóta egyszer sem gyujtottam rá :) Ja...és azóta már a menyasszonyom :D

Szóval a lehetetlen nem létezik,csak akarni kell.

2017. márc. 20. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Miattam is leszokott a párom. Igaz, én az elején megmodtam, hogy ha velem tervez, akkor részemről nem oké a cigi, nem szeretem, mert büdös.

Leszokott. Ennek 20 éve :-)

Nálad nehezebb lesz, mert a párod úgy gondolhatja, hogy elfogadtad így. De próbáld meggyőzni, hogy egyre nehezebben viseled a füstöt és a szagot. Sokba kerül, stb. Hátha.

2017. márc. 20. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Én elektromos cigarettával leszoktam , tök simán :D Igaz még így sem volt egyszerű ,de ez már csak ilyen :D Ha esetleg érdekelne a dolog , írj privátot és adok pár tanácsot :)
2017. márc. 21. 01:51
 8/8 anonim ***** válasza:

En bevallom oszinten nem szoknek le a parom kedveert. Majd ha en egyszer ugy latom, hogy anyagilag mar tul sok, vagy esetleg eloterbe helyezzem az egeszsegem(:D) es ne talan erzelmileg se kotodnek mar a cigihez, majd leszokok.

Parom igy fogadott el, volt amikor pedzegette, hogy mi lenne ha...de leallitottam. Ha nem tetszik neki, amit joggal megertek, nem fogom magamhoz lancolna meg hitegetni, hogy naaa majd a jovoheten mar mem veszek, mikor tudom, hogy ugyis fogok. Ez van, rossz szokas de szeretem.

2017. márc. 21. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!