Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kirándulás egy kis szerelemmel fűszerezve. Ízlik? ;)
Megtetszett az egyik osztálytársam. Az egész onnan indult, hogy észrevettem, hogy néha engem figyel. Aztán, amikor már nyíltan is a szemembe nézett, az olyan érdekes érzést keltett bennem, hogy waóó :) Az oké, hogy keressek közös témákat, ne tolakodjak, ecetera, viszont nyáron lesz osztálykirándulás, pár napos, és ott szeretném, ha "történne valami".... NE gondoljatok rosszra, csak a flörtnél előrehaladottab dologra céloztam! Hogyan tegyek rá szert? Mit csináljak? Para :) Köszi a segítséget, jól jönne.
16 éves pörgős csajszi
1.-nek: a pörgős nem jelent egyet a bevállalóssal, szócikk, nézz utána.
2.-nak: ahhoz, hogy játsszunk ilyet, másoknak is részt kell venniük, mert én mégse mondhatom neki, ha a "mersz"-et választotta, hogy "Csókolj meg!"...
3.-nak: Szerinted is? xD
Egyéb ötlet? Jaaaaaj valaki!
Amúgy a "7 perc a mennyország" is jó játék, de irtó mázli kell ahhoz, hogy pont őt pörgessem az üveggel, vagy fordítva...
Tudjátok, üveggel pörgetsz, és amelyik srácra/csajra esik a vége, azzal félrevonulsz egy helyre, aztán ott "bármit" lehet csinálni... Beszélgethettek egy jót, de akár mással is elüthetitek az időt... Persze addig a többiek tovább pörgetik az üveget, addik nem áll meg a játék. ;)
Ó, és szigorúan 7 perc a limit, se korábban, se később nem lehet abbahagyni a találkát :)
Látod, első válaszoló, én így vagyok pörgős.
Amúgy ja,elmondod egy barátnődnek akiben megbízol,s megkéred,hogy ha őt vagy téged pörget ki és azt mondja/mondod,hogy mer/mersz akkor legyen az a feladat,hogy meg kell csókolnia téged/vagy neked őt.
Másik ötlet:
Lesz-e este buli?Ha több napos,igazán lehetne egy kis buli.Zene,tánc stb.Odamész hozzá,megkérdezed nincs-e kedve táncolni veled,vagy ha jóban vagytok annyira,hogy nem haragudna meg,akkor csak szimplán menj felé amikor csak áll és fogd meg a kezét és menj tovább.Ha megkérdezi mit csinálsz csak mond azt,hogy megyünk táncolni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!