Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neki kéne, vagy nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki kéne, vagy nekem?

Figyelt kérdés

Szóval van 1 srác akinél jól beégettem magam. A barátnőmnek: Barbinak,tetszik egy fiú: Dani. Dani haverja pedig nekem tetszik,Őt Zsoltinak hívják. Én és Barbi jó barátnők vagyunk. Dani és Zsolti pedig a legjobb haverok.

Mivel Dani nagyon félénknek tünt,és úgy vettem észre,hogy tetszik neki,Barbi,ezért megkértem Zsoltit,hogy kérdezze meg,Danit,hogy ki tetszik neki. Azóta se jött,de biztos,hogy megkérdezte,hogy ki tetszik neki. Én attól félek,hogy lehet én tetszek Daninak,mert nagyon gyakran néz...de nekem viszont Zsolti tetszik.

Szóval azt akarom kérdezni,hogy nekem kellett volna megkérdezni Zsoltit,vagy Zsoltinak kellett volna odajönnie,hogy elmondja,hogy tetszik-e Daninak Barbi.

Fú ez kicsit zavaros :D Csak normális válaszokat kérek. Köszönöm :)

2010. máj. 11. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan megkérdezheted Zsoltit, hogy beszélt-e Danival...(=
2010. máj. 11. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam olyan érzésem volt mintha vmi találós kérdés lenne :D "nekem kellett volna megkérdezni Zsoltit,vagy Zsoltinak kellett volna odajönnie,hogy elmondja,hogy tetszik-e Daninak Barbi"

Ne haragudj, de annyira elviszi az egész történetet ez a Zsolt-Dani-Barbi dolog, hogy egyszerűen nem értem mi a lényeg :S :D

Ha egy kicsit leegyszerűsítenéd, akkor könnyebb lenne :))

2010. máj. 11. 16:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké:D Megkértem 1 srácot,aki nekem tetszik,hogy kérdezze meg ki tetszik a haverjának,mert a barátnőmnek tetszik. A srác meg is kérdezte,de nekem nem mondta el,szóval nem jött oda hozzám dumálni. Nekem kéne odamenni,vagy hagyjam ? :D
2010. máj. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!