Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy "jel", ha levette edzés közben a felsőjét a lány, amikor mellettem volt?
edzőtermi történet... amikor a közelemben volt, levette a polóját, csak egy kebeltartóban volt. Mikor viszont átmentünk máshová, visszavette, mert nem akar igy sétálgatni.
Akkor most a kedvemért vette le? :D ez ilyen női praktika?
ne gondold túl.
simán csak az épp aktuális gyakorlatnál vagy zavarta a felső, vagy totál beleizzadt ezert ledobta még befejezi.
Edzőterembe a legtöbben azért járnak h kikapcsoljanak, és nem azért h ismerkedjenek.
Te szexista férfiállat, hogy merészelesz ilyesmit gondolni.
Majd ha kilógatja a nunit, és az arcodon lovagol, na akkor már gondolkodhatol, addig semmilyen jogod.
Nem tudom hoyg egy sportmelltartóban mia r--banckodás, lehet hogy valaki a középkorban él, ahol egy bokavillantás is ledérség, ez esetben ajánlom az ultrakonzervatív keresztény gyülekezeteket feleség/férjfogásra, ki tudja, hátha még ilyen konditerem is létezik???
Egyébként azon kedves férfiak miatt közlöm, akik a nőket valami unikornisnak tartják hogy hát bizony a nők is szoktak izzadni. Sőt, sokszor nem csak hónaljból hanem bizony mell alatt is összegyűlik az izzadság minő blaszfémia! Amire a pokolra való sportszergyártót úgy reagáltak hogy kifejlesztettek felsőruházatokat, melyek magukba szívják az izzadtságot.
Figyelj, én kb mindig sportmelltartóban edzek, úgy jobban látom az alakomat, ettől még nem akarok senkitől semmit. Illetve, helyes pasitól nyilván miért ne, de nem pasizni járok oda :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!