Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül van itt valaki, aki utál csókolózni?
Figyelt kérdés
Régebben nagyjából szerettem,de már egyre jobban utálok. Belegondolok a sok bacit átadjuk egymásnak,a nyálcseréről nem is beszélve.Szerintem nagyon gusztustalan! Gondolja ezt így más is?2017. márc. 17. 14:45
1/11 anonim válasza:
Én is így vagyok, habár nem a "zsáj nádzson bácilus!" miatt, hanem, mert olyan fura az egész. Meg büdös (nyálszagú...) és nem látom benne azt az élvezeti faktort, amiről a filmek és a könyvek (főleg a könyvek) meséltek.
2/11 anonim válasza:
Huha, jobb ha a sajat szadban uszkalnak a sajat bacijaid? xd
3/11 anonim válasza:
# 1: Hagyd már itt ezt az oldalt végre!
4/11 anonim válasza:
Egészségedre, akár percenként is utálhatod.
5/11 anonim válasza:
Nem vagy szerelmes. (... de akkor miért csinálod?)
Majd ha jön az igazi, le sem akarsz szállni a szájáról, mert nagyon finom dolog az!
6/11 anonim válasza:
Az ember kültakarója, tehát a bőre tele van bacikkal.Már egy kézfogással átveszed.Ugyanígy van a csóknál is.A szex is ilyen, ez is undort kelt benned?Két megoldás lehet:
1.Nem csókolózol soha többé senkivel, de nem is fekszel le.
2.Sosem fogsz meg többé semmit, tehát se kilincset, se semmilyen tárgyat(azokon is bőven van).
Akkor minek élsz?
7/11 anonim válasza:
Én sem szeretek, nem is teszem. Engem is a bacik borzasztanak el. Nekem pl konkrétan volt olyan, hogy a másik nyálától gyulladt be a fogam... Szóval kössz nem, van elég bacim nekem is, nem kell másé. A férjemé sem. Ettől függetlenül szeretem, imádom...semmilyétől sem undorodom, de nyálcserét nem óhajtok. Ő is így van vele. Szerintem ez nem egyedi dolog, sokan vannak még így...akkor is ha a nagytöbbség nem.
8/11 anonim válasza:
"semmilyétől"
Ly? Ly!!! LY?!!
Hajajj...
10/11 anonim válasza:
igen, ilyet is csak a kiégett emberek mondanak. Aki meg még nem élte át, azt nem érdeklik a bacik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!