Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mit tehetnék még hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tehetnék még hogy jobban legyek?

Figyelt kérdés

Március 4. szakìtottam a párommal. 8 hònapot voltunk együtt. Még mindig szeretem pedig sokat bántott lelkileg és bunkò ember még is hiányzik. Gondoltam arra jogy talán kapcsolat függő lennék?

Na de a lényeg hogy már keresgéltem itt gyakorin és sokan azt ìrják hogy az idő,hobbi meg egy ùj személy segìtene.

1 hete elkezdtem sportolni de nem érzem jòl magam mert akaratlanul is eszembe jut és menet közben elsìrom magam.Munkámba is gyalog megyek addig tudok elmélkedni és gondolni éppen mit akarok a jövőben érre bumm és megint kìsért és elsìrom magam.Arra gondolok hogy az idő segìt de annyira lassan telik és a napok is...ajj és pl. 2 nappal ezelőtt jobban voltam most meg megint nyomja a lelkem. Mégis mit tehetek?

2017. márc. 16. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akárhányszor eszedbe jut, mindig gondolj a negatív tulajdonságaira is. Arra, hogy nem kezelt nőként, bántott, bunkó volt, stb. Ne a szépre fókuszálj, hanem a rossz dolgokra. Hidd el, ez fog segíteni abban, hogy végleg kiábránulj belőle és elfelejtsd. Aztán majd idővel bekopogtat az új szerelem.
2017. márc. 16. 18:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez jò ötlet:) eszembe jutnak de akkor a jòk is hogy milyen jò volt néha vele
2017. márc. 16. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess valakivel róla, add ki magadból a fájdalmad. Aztán ha mindent elmondtál már róla, majd elkezdesz másról is beszélni, és idővel azt veszed majd észre, hogy meggyógyult a lelked.
2017. márc. 16. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Írd össze egy papírra minden rossz tulajdonságát, és hogy miért lesz neked most jó, hogy vége?

Pl nekem most sokkal több pénzem marad magamra, és végre előkerülhet az elnyomott álmom is, hogy többet utazhatok külföldi nyaralásra (mivel ő utálta az ilyet)... stb.

2017. márc. 16. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden téren abszolút ki kell zárnod az életedből.Nem kell vele kommunikálni semmilyen formában,el kell kerülni,csak akkor beszélni róla,ha nagyon úgy érzed,csak annak,akiben maximálisan bízol.Egy ideig még így lesz ez,nem ámítalak.Viszont ha vannak barátaid,eljársz ide-oda,úgy könnyebb.Egyénfüggő,ki mennyi idő alatt gyógyul meg lelkileg.Nálad is lehetnek hónapok,vagy egy év.Egy darabig hagyd fájni,sírd ki magad,pihenj,rakd össze magad újra.Utána újult erővel tudsz tovább menni....mert muszáj.
2017. márc. 16. 20:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm :) Aranyosak vagytok hogy segìtettek. Egyébként 20 éves vagyok
2017. márc. 16. 20:46
 7/7 anonim válasza:
Én 2 évig voltam a barátommal nekem az segitett, hogy beszélgetett lányokkal és a gyülölett legyőzte a fájdalmat . Ha eszedbe jut olyan dolgokra gondolj amit tett veled vagy amit mondott neked és fájt... az új kapcsolat nem segit mert csak róla mesélnél, és mindig mondanád hogy "de jó te nem vagy olyan mint ő", elsőre te kell letisztázd magadban, hogy túl tetted magad rajta. Én sok sorozatot néztem kimentem régi barátokkal és így lassan elfelejtettem, beszélgettem velük sokat róla, segitettek túl tenni magam rajta, azzal, hogy meghallgattak és mondták hogy jobb nélküle. Meg nekem legfőképpen az segitett, hogy megvolt a jelszója, és ahogy elhagytam láttam hogy beszélget azzal a lánnyal aki miatt mindig veszekedtünk. Ti nem tudom miért szakitottatok, vagy ki kezdeményezte, itt én kezdeményeztem a szakítást. Nem vagy kapcsolat függő csak normális, hogy hozzá szoktál, hogy van valakid és csk vele foglalkoztál, most pedig hirtelen nem tudod mit kezdj a szabadidőddel, ezért kellenek a hobbik, a sorozatok,a barátok, hogy eltöltsd valamivel az időt.
2017. márc. 25. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!