Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Az ilyesmi alkatú nők miért nem tetszenek nektek?
Fordított esetben ugyanígy meg a fika, a szintén "nem felszínes" nőktől.
Felszínes itt már mindenki.
#22!
Nagyon jó a hasonlat,feldobtad az estét!
Azért nem tetszik mert szélesebb mint én.Meg nem akarok mindig felül lenni.Ráadásul lusta,igénytelen,szana-szét izzad mindent.Amire fel ér a másodikra már liheg...
Plusz többet eszik mint a szakaszom 1 hónap alatt...
Bár mellettem lefogyna az biztos napi 3 km futás utána 6 km eröltetett menet 40 kg-s felszereléssel....
El lehet dönteni hogy pár kell vagy egy hizó...
Sorry...
Most arra vágsz fel, hogy gizdább vagy, mint egy nő :D
Nem attól lesz felszínes valaki, hogy ez vagy az bejön-e neki vagy sem, hanem ha pl. a külseje alapján ítéli meg az embert, mint személy. Nem állítom, hogy ez a nő ilyen vagy olyan, simán csak nem jön be, és kész. De bármilyen alakú, kinézetű nővel is találkozom az életben, nem fogok a külseje miatt rosszabbul bánni vele.
Nem látom, hogy bárki is említett volna olyat, hogy nála 55 kiló lenne a határ, na meg eleve aki csak kilószám alapján dönti el, hogy ki hogy néz ki, az ostoba. Nem is értem, hogy lehet a magasságot nem figyelembe venni, meg hát eleve nem is a kiló alapján kell kinézetet meghatározni, hanem a kinézet alapján kell kinézetet meghatározni. Semmi értelme a kilókon lovagolni.
Egy adalék: ez a wannabe csábos arckifejezés, vagyis inkább grimasz minden nőn irritál és taszít. De valami eszméletlen módon.
Te egy hülye vagy, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!