Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátotok ilyet csinálna?
Azt biztosan tudom,hogy most már nem ilyen.A kazetták fel voltak dátumozva,és 94ben volt az utolsó,a felvételeken is fiatalabb.A lakást is átvizsgáltam,sehol kamera,de a videók is a régi lakásában készűltek.
Ma odaadta a kimentetteket is,sőt a nagy mappáját,100 nő polaroid fényképével,szerencsére azok csak arcképesek és a dátumok ott is végetérnek 96ban.
Azt mondta azért csinálta,mert elégedetlen volt a technikájával,és visszanézve tudta elemezni a hibáit,hogy jobb szeretővé váljon.
Ha más mondta volna legyintek rá,de ő tényleg ilyen.Tervezés,végrehajtás,elemzés.Mindenben,a munkájában,étkezésében,edzésében.
Még nem döntöttem vele kapcsolatban...
Felírnám a kazit a számítógépre, és felraknám az internetre.
:D
Az ilyet dobni kell a francba.
Az a minimum, hogy hátba verném egy lapáttal. Rejtett kamerával felvenni valakit az egyik leggerinctelenebb, undormány. Dobd ki a pasid.
üdv
Szerintem meg ne szakíts vele. Kicsit abszurd az ok, amiért csinálta, de ha megbízol benne és szerinted így van, akkor semmi okotok szakítani. Bár kicsit tényleg erős, az a pótolhatatlanos dolog, de ha neki ez fontos hát legyen ez.
Ezt csak vele tudod megbeszélni.
Egyébként valószínű senkinek se esne jól más nőn látni a paliját, de jobb ha nem hozunk meggondolatlan döntéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!