Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsek el valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsek el valakit aki nincs az életemben, több hónap értelmetlen szenvedés után?

Figyelt kérdés

Nos a történet már leírtam egy kérdésben, elég hosszú, de akinek van ideje és kedve az olvassa el! Azóta az változott hogy lett barátnője, tehát tényleg ennyi volt, tényleg el kell felejtenem, de nem sikerül... gondoltam hogy a tanulásba temetkezek, kizárom a külvilágot, mindent és csak erre fordítom minden gondolatomat. Talán ezt fogom tenni, de betegesen csak rá gondolok. Nem tudom mi ez, rajongás, szerelem, tényleg nem tudom, de nem tudok ellene tenni!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Több hónapja epekedek érte teljesen értelmetlenül. Ilyen volt a nyár, és akkor kezdődött igazán amikor elváltunk... utána jött egy másik és ő elfeledtette, de az csak fellángolás volt és amint véget ért ismét rajta

kezdtem kattogni. Decembertől máig...betegesen.

Hogyan felejtsem el? :'( Mivel kössem le magam, hogy ne legyen időm gondolkodni?

2017. márc. 12. 03:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Fogadd el, hogy nem lett a dologból semmi, nem történik semmi véletlenül.

Nyiss más emberek felé, biztos van más akivel érdemes foglalkozni

N

2017. márc. 12. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben szenvedvek en is..nincs râ megoldâs.
2017. márc. 15. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
az igazán erős emberek ilyesmi miatt nem szenvednek,hanem megvonják a vállukat "ez van" kijelentéssel....akit a burokból nemrég engedtek ki a játszótérre "kiképzés nélkül" azoknak elhiszem hogy nehéz...hát mégse lehet mindenki kemény
2017. márc. 17. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:
De te kemény vagy az a lényeg. Köszönöm hogy idejöttél menőzni 2 sort.
2017. márc. 17. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!