Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el valakit aki nincs az életemben, több hónap értelmetlen szenvedés után?
Nos a történet már leírtam egy kérdésben, elég hosszú, de akinek van ideje és kedve az olvassa el! Azóta az változott hogy lett barátnője, tehát tényleg ennyi volt, tényleg el kell felejtenem, de nem sikerül... gondoltam hogy a tanulásba temetkezek, kizárom a külvilágot, mindent és csak erre fordítom minden gondolatomat. Talán ezt fogom tenni, de betegesen csak rá gondolok. Nem tudom mi ez, rajongás, szerelem, tényleg nem tudom, de nem tudok ellene tenni!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Több hónapja epekedek érte teljesen értelmetlenül. Ilyen volt a nyár, és akkor kezdődött igazán amikor elváltunk... utána jött egy másik és ő elfeledtette, de az csak fellángolás volt és amint véget ért ismét rajta
kezdtem kattogni. Decembertől máig...betegesen.
Hogyan felejtsem el? :'( Mivel kössem le magam, hogy ne legyen időm gondolkodni?
Fogadd el, hogy nem lett a dologból semmi, nem történik semmi véletlenül.
Nyiss más emberek felé, biztos van más akivel érdemes foglalkozni
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!