Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de miért nem érdekel már?
Hat és fél éve vagyunk együtt már össze is hazasodtunk.. nagyon szeretjük egymást de valahogy még sem az igazi az egész.. a szex olyan mint a mesékben.. hol van hol nincs,de ink nincs :D ha neki van kedve nekem nincs ha neki nekem nincs.. meg szerinte ő különben is jobban tudja mi kell magának. Tegnap este is az egyik haverjaval volt,ma este is elment bulizni.. en meg itthon ülök.. de valahogy nem érdekel..nagyon szeretem de egyszerűen nem érdekel.. nemtudom h ez rossz-e vagy ez hova vezet..meglehet e menteni.. vagy én gondolom túl...
24L
Mi a fa..ak kell a mai világban összeházasodni?
SCak pénz az egész üzletről szól a válás is pénzbe kerül.
Nekem még nem volt csajom, de szivbeteg vagyok, és kerülöm a konfliktusokat, ezért inkább egyedül vagyok és nem szolok senkihez, de annyira már bocsánata sértésért, nem akarlak megbántani, nézni azokat akik összeházadonak, nagy party stb fél év mulva szakitanak :D
Elmonom hogy müködik a természet.
Egy kapcslatban azért unják meg egymást két ember, mert láttál egymás nuniját, kukiját, és nem csak egyszer látták egymást hanem lehet akár naponta, mivel főleg fiatalon, ga egy férfi megnézi egy msik scajt, aki vonzó nyilván, megkivánja, mivel az nuniját nem látta, és mivel megkivánja, meg akarja, du..i ezért mindent ekövet azért hogy megszerezze a csajt, ekkor jön létre a megcsalás.
De egy nő is ilyen, ő is kiváncsi még fiatalon hogy más férfinak milyen lehet a kukija, meg a szex vele.
Ezért sem értem, hogy minek kell huszonévesen két embernek elköteleznie magát meg hogy összeházasodnak?
40-45 éves korban megértem, de ilyenkor? De ha van pénzetek,. de ezek szórakoztatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!