Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy túlsúlyos vagy egy vékonyabb férfi vonzóbb a nők szemében?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanaz a fèrfi. Vékonyan vagy túlsúlyosan lenne kelendőbb? Túlsúly alatt +10-15 kilót értek a normál indexhez képest zsírban, vékony alatt -10-15 kiló.
Tehát a túlsúlyos 190cm és 100-105kg pocakkal, zsírral, a vékony 190 75-80 kilóval, szinte zsír nélkül, enyhén izmosan.
2017. márc. 11. 09:43
1/13 anonim válasza:
Mivaaan??😓
Na mindegy számomra vissza taszító egy vékony férfi felőlem lehet kocka hasa így könnyű ha átszakad. Inkább legyen kis hasa jó "alakja" szoval nagy váll,hát tehát olyan férfias ezaz én véleményem.
2/13 anonim válasza:
Ha két rossz közül kell választani, akkor inkább a 2. De az sem szívesen. Én is rendszeresen mozgom, és nem gondolom, h mellettem boldog lenne egy olyan ember, aki egy 10 fokos lépcsőfeljáróra nem tud felmenni.
4/13 A kérdező kommentje:
Attól h egy fiú vékony, még sportolhat rendszeresen..
2017. márc. 11. 09:56
5/13 anonim válasza:
Én a "ropikat" szeretem, valamiért ők vonzzanak.(20)
Na anyum rájuk sem bír nézni ő inkább a mackósabb férfiakat szereti.(40)
7/13 anonim válasza:
Az első barátom olyan vékony volt, hogx mindig ledöbbentem rajta, mikor átöleltem. A második barátom pedig eléggé pocakos és "husis". Mindkettőt nagyon szerettem, az, hogy az ágyban melyik jobb, az nem alkaton, hanem a személyiségen, odaadáson múlik, de a mostani husis páromat az a hekyzet, hogy sokkal jobb ölelgetni, markolászni :)
8/13 anonim válasza:
A párnázott testet mindig jobb érzés szorítani, de nem tehet róla senki ha nem hízik, ezért igazságtalanság lenne leírni a sovány embereket.
9/13 A kérdező kommentje:
De nem sovány, pálcika emberről szól a kérdés! Csak simán vékony, de nem csontsovány.
2017. márc. 11. 11:18
10/13 anonim válasza:
A nők ezek közül egyiket sem szeretik, csak az izmosakat, de a kettő közül a túlsúlyos a kevésbé rossz számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!