Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hív fel a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív fel a barátom? Nagyon hiányzik hallani akarom a hangját! De ő nem? Mivel nem hív!

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Hivd fel es kerdezd meg .
2010. máj. 10. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerinted mi honnan tudjuk, hogy miért nem hív a barátod? Hívd fel te, ha hallani szeretnéd a hangját. Ilyen egyszerű.

20/L

2010. máj. 10. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos sok a dolga,azért nem hív. Mért kell egyből a rosszra gondolni? Hívd föl és kérdezd meg tőle,mért nem hívott.
2010. máj. 10. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:

lehet,hogy csak sokat dolgozik vagy tanul stb.

hívd fel te.

2010. máj. 10. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Sosem hív vagy csak mostanság? Mert hogyha sosem, akkor lehet hogy a pénz van a dologban, hogyha meg csak most akkor előfordulhat hogy csak nem ér rá, dolga van. =) Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Biztos ő is szeretné hallani a hangod. :)
2010. máj. 10. 17:43
 6/9 A kérdező kommentje:
De sajnos én nem tudom felhívni őt!és azt írta hogy ma felhív!
2010. máj. 10. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Még nem ért véget a nap. Ha azt mondta, hogy ma felhív, akkor később még simán hívhat.
2010. máj. 10. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
hívd fel
2010. máj. 10. 18:04
 9/9 anonim válasza:
én ezen nem akadnék ki. biztos sok a dolga... engem se hív fel állandóan a barátom, mikor nem vagyunk együtt (szóval hét közben)....és olyan is van, hogy 11 körül hív, vagy hétvégén olyan is volt, éjfél után, mert akkor végzett a munkával....úgyhogy fél6kor még ezen ne aggódj.....
2010. máj. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!