Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/33 anonim válasza:
Látom aki azt írja, hogy nem az mind le van pontozva. Akkor igen tetszik az a sok zsír, főleg a hasán annyira szexi ahogy lóg.
32/33 anonim válasza:
Hát, ha úgy nézzük, hogy az én ízlésem a nagyon vékony/sovány kategóriába esik főképp... akkor ez nagyon nagyon, de nagyon sok.
Semmi vonzót nem látok benne, sry
Arról pedig nem is beszélve, hogy egészségtelen. Egyébként fatorexia és létezik nem csak anorexia :)
33/33 anonim válasza:
ÚÚÚ, látom sikerült belefutnom a kövér nők és a hájimádok topicjába :O
Üzenet, amit kaptam: "a pasik is a külsőre mennek"
Ez ellenkező nemre éppen ugyan úgy igaz + én 1 szóval sem állítottam, hogy nem számít a külső.
A tény pedig tény marad: túlsúlyos.
Esztétikai szempontból pedig nekem kicsit sem tetszik, nem kell ezen fennakadni... nagy közhely, de attól még igaz: a szépség relatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!