Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 33 éves férfi 16 éves lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves férfi 16 éves lánnyal kezdeményez kapcsolatot. Mi a vélemény erről?

Figyelt kérdés

#pedofilia?
2017. márc. 8. 21:53
1 2 3
 11/24 Sunshinedoll ***** válasza:
26%
Azt, hogy egy szánalmas lúzer, és el kéne törni a kezeit.
2017. márc. 9. 12:18
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Nekem 32 évesen volt 16 éves barátnőm.

Senkinek egy szava nem volt. Igaz a lány többnek nézett ki

2017. márc. 9. 14:39
 13/24 anonim ***** válasza:
Tud élni az ipse :) Ha adott a lehetőség ki kell használni.
2017. márc. 9. 16:53
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz de nem az én dolgom.
2017. márc. 9. 18:14
 15/24 A kérdező kommentje:

A férfi elhizott, alkoholista, irodai, ravaszkodó tipusú fazon, a lány vidéki, nagymamával felnött ....

(a story végét ismerem, kiváncsi vagyok a megítélésekre)

2017. márc. 9. 21:03
 16/24 anonim ***** válasza:
Szóval beugrató kérdés volt... Ilyen pasiból van 21 éves is.
2017. márc. 10. 01:02
 17/24 A kérdező kommentje:

Nem beugrató kérdés volt!

Arra vagyok kiváncsi, hogy csak én gondolom-e, hogy abnormális dolog ha egy felnött (33) éves férfi egyáltalán közeledik egy 16 éves felé vagy sem.

Szerintem nagyon nincs rendben, mert egy 16 éves lány az - nem fizikailag - de még kvázi gyerek, tabu, nem szabadna egy "vén" 33 éves pasinak egyáltalán még csak hozzányúlnia sem!!!

De lehet, hogy én vagyok túl szigorú...

2017. márc. 10. 08:23
 18/24 anonim ***** válasza:
9%
14 felett már szúrható, szóval semmi akadálya . Lehet sokkal jobban is jár ,ha nem egy 17 éves pávagyerek vezeti be a szexbe.
2017. márc. 10. 14:24
 19/24 anonim ***** válasza:

Azért volt beugratós, mert nem az a baj, hogy 33 éves, hanem az, hogy egy alkoholista. A külseje kevésbé érdekes, a lányról sem írtad, hogy szép lenne.

Ahogyan a #8-ban is írtam, nem tudunk eleget a döntéshez.

Ha egy tök rendes, de mondjuk visszahúzódó, introvertált pasi lenne, a lány meg csúnyácska, de meleg szívű, a koránál komolyabb, stb, akkor akár minden lehetne a legnagyobb rendben.

Alkoholistából a 18 éves is ellenjavalt.

2017. márc. 10. 15:06
 20/24 A kérdező kommentje:

Kisemmizte, tönkretette a lányt, a lány késöbb többször öngyilkos lett és nincstelen lett, egy roncs.

A pasi szankciók nélkül meguszta tekintettel arra, hogy a lánynak rokonai nem maradtak a nagymama halála után.

2017. márc. 10. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!