Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves férfi 16 éves lánnyal kezdeményez kapcsolatot. Mi a vélemény erről?
Nekem 32 évesen volt 16 éves barátnőm.
Senkinek egy szava nem volt. Igaz a lány többnek nézett ki
A férfi elhizott, alkoholista, irodai, ravaszkodó tipusú fazon, a lány vidéki, nagymamával felnött ....
(a story végét ismerem, kiváncsi vagyok a megítélésekre)
Nem beugrató kérdés volt!
Arra vagyok kiváncsi, hogy csak én gondolom-e, hogy abnormális dolog ha egy felnött (33) éves férfi egyáltalán közeledik egy 16 éves felé vagy sem.
Szerintem nagyon nincs rendben, mert egy 16 éves lány az - nem fizikailag - de még kvázi gyerek, tabu, nem szabadna egy "vén" 33 éves pasinak egyáltalán még csak hozzányúlnia sem!!!
De lehet, hogy én vagyok túl szigorú...
Azért volt beugratós, mert nem az a baj, hogy 33 éves, hanem az, hogy egy alkoholista. A külseje kevésbé érdekes, a lányról sem írtad, hogy szép lenne.
Ahogyan a #8-ban is írtam, nem tudunk eleget a döntéshez.
Ha egy tök rendes, de mondjuk visszahúzódó, introvertált pasi lenne, a lány meg csúnyácska, de meleg szívű, a koránál komolyabb, stb, akkor akár minden lehetne a legnagyobb rendben.
Alkoholistából a 18 éves is ellenjavalt.
Kisemmizte, tönkretette a lányt, a lány késöbb többször öngyilkos lett és nincstelen lett, egy roncs.
A pasi szankciók nélkül meguszta tekintettel arra, hogy a lánynak rokonai nem maradtak a nagymama halála után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!