Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodom a volt párommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom a volt párommal? Már mással vagyok régóta

Figyelt kérdés

Mar 4 ejszaka a volt parommal almodtam.

Ot nem is szerettem annyira, nem voltam szerelmes bele. Fel evig voltunk egyutt.

Kedves volt es rendes velem.

Mar massal vagyok 3 es fel eve, de egyre rosszabb a kapcsolatunk. O teljesen mas mint az elozo parom, rosszabb sokkal. De ot szeretem nagyon.

De miert almodok massal?

2017. márc. 8. 08:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Hozzateszem, hogy az exem nem hianyzik efy kicsit sem.
2017. márc. 8. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Találkozni fogtok vagy jelentkezik.Persze attol fugg mit álmodsz.
2017. márc. 8. 08:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt, hogy titokban talalkozunk. Mindig ez csak mas formaban.

Pl ma nalunk volt, ott aludt mert a parom nem tudom hol volt es reggel oltoztott es akkor jott a parom en meg futottam, hogy siessen meg ne lassa o meg elszaladt a hatso kapun at.

2017. márc. 8. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:

rosszab sokkal...de szeretem.

WTF?!?!?!

és még a férfiak a hülyék

a francért nem szakítasz akkor? minek kínlódsz egy olyan kapcsolatba ami szar?! ráadásul 3 éve? minden ujjadra találsz különbet

2017. márc. 8. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:

na ja...kit érdekel az álmod mikor sokkal nagyobb szarban vagy a rossz kapcsolatod miatt...

hogy szerethetsz valakit akivel rossz???

nem vagy egyedüli eset hogy a szar kell nektek és még szeretitek is,te meg az álmodon agyalsz...gratulálok

2017. márc. 8. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:

én is szoktam álmodni az exemről, és már az álmomban tudom, hogy nem szeretnék visszamenni hozzá.

talán valami bizonytalanság. hogy ő akkor is ott lenne neked, amikor rossz passzban vagy, ezt a szekeret meg tolnád, de egyedül nem megy.

tedd rendbe a kapcsolatod, vagy szakíts.

2017. márc. 8. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!