Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodom a volt párommal? Már mással vagyok régóta
Mar 4 ejszaka a volt parommal almodtam.
Ot nem is szerettem annyira, nem voltam szerelmes bele. Fel evig voltunk egyutt.
Kedves volt es rendes velem.
Mar massal vagyok 3 es fel eve, de egyre rosszabb a kapcsolatunk. O teljesen mas mint az elozo parom, rosszabb sokkal. De ot szeretem nagyon.
De miert almodok massal?
Azt, hogy titokban talalkozunk. Mindig ez csak mas formaban.
Pl ma nalunk volt, ott aludt mert a parom nem tudom hol volt es reggel oltoztott es akkor jott a parom en meg futottam, hogy siessen meg ne lassa o meg elszaladt a hatso kapun at.
rosszab sokkal...de szeretem.
WTF?!?!?!
és még a férfiak a hülyék
a francért nem szakítasz akkor? minek kínlódsz egy olyan kapcsolatba ami szar?! ráadásul 3 éve? minden ujjadra találsz különbet
na ja...kit érdekel az álmod mikor sokkal nagyobb szarban vagy a rossz kapcsolatod miatt...
hogy szerethetsz valakit akivel rossz???
nem vagy egyedüli eset hogy a szar kell nektek és még szeretitek is,te meg az álmodon agyalsz...gratulálok
én is szoktam álmodni az exemről, és már az álmomban tudom, hogy nem szeretnék visszamenni hozzá.
talán valami bizonytalanság. hogy ő akkor is ott lenne neked, amikor rossz passzban vagy, ezt a szekeret meg tolnád, de egyedül nem megy.
tedd rendbe a kapcsolatod, vagy szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!