Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szégyelnem kéne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szepike1210045 kérdése:

Szerintetek szégyelnem kéne?

Figyelt kérdés
Szerintetek normális ha szégyenlős vagyok a barátom előtt meztelenül, mert túlsúlyos vagyok? (171 cm, 95 kg, lány) Még nem látott, csak ha belegondolok,hogy meglát meztelenül, nem vagyok a legjobb elememben
2017. márc. 7. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13 évesen???
2017. márc. 11. 01:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Nézd, az élet élvezete nem feltétlenül abban merül ki, hogy azt - és abból is minél többet - eszel, amit csak jóízűnek találsz.

Nagyon nem.

2017. márc. 11. 07:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Jezusom! Te azt hiszed, az egeszseges eletmod az az, hogy megvonsz magadtol minden jot? Es az a boldogsag 13 evesen, hogy magadba tomsz minden szart, amitol hipp-hopp 100 kilos leszel?

Az nem zavar, h csufolnak a suliban,hogy minden fiunak a csinos baratnod fog tetszeni? Hogy a legszebb eveid ugy telnek el,hogy soha nem tudtal feloltozni csinosan,mert mindenben kover vagy? H nem keszul rolad egy jo kep, m mindegyiken kover vagy?

2017. márc. 11. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:
13 évesen felnőtt párkapcsolatok kategória?????
2017. márc. 11. 16:13
 15/16 rézevőfiamór ***** válasza:

Ne parázz. A barátodat marhára nem fogja érdekelni, hány és milyen eloszlású hurkád van ő csak dugni akar.

Te meg ha van egy kis eszed, vársz vele 3-4 évet és addig legalább felére csökkented a kalóriabevitelt és 10x annyit mozogsz mint eddig! És kevesebb mint egy év alatt karcsú, jó alakú csaj leszel!

[link]

2017. márc. 11. 23:54
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ha engem keresne meg egy 23 éves nő a fenti aggodalmaival, nyilván nem a ..... által kiérdemelt hangnemben beszélgetnék vele. Főleg, hogy tudom, hogy milyen nehéz önmagunkkal megharcolni.

Biztosítanám róla, hogy a barátja előtt nem kell szégyellnie magát, aztán, mivel nem kérdezne erről, ha nem zavarná a dolog, megkérdezném én azért pontosabban is azt az étrendet. Nagy eséllyel kiderülne, hogy van ott hiba. Javasolnék változtatásokat, és mozgást is. Elmondanám, hogy igazából nem ezzel a jó 20 kg körüli többlettel van a probléma, hanem azzal, hogy ilyen fiatalon állt elő. Ez ugyanis ilyenkor a 120 kg felé vezető út szokott lenni. Nem baj, ha 20 kg-tól nem akar valaki megszabadulni, ha ő elégedett magával, ne tegye. De figyeljen oda, hogy ne legyen belőle +40, +60 és így tovább. Nem miattam, saját maga miatt, hogy tovább és jó egészségben élhessen."

2017. márc. 12. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!