Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a barátom?
Figyelt kérdés
Szóval most hétvégén úgy beszéltük a barátommal, hogy felmegyek hozzá Pestre. Sajnos a szüleim nem engedik, hogy ott aludjak, mert jövőhéten kisérettségi, és szeretnék ha tanulnék (nemcsak emiatt,hanem a jövőm miatt is). Már többször aludtam nála, ő is nálam, szóval nem ez a probléma. Sőt két hét múlva együtt megyünk Egerbe kirándulni, mivel szülinapom lesz. Na mindegy. A barátom teljesen kiakadt, hogy a szüleim biztos nem kezelik családtagként, "szégyellik", stb. Pedig nem erről van szó. Erre azt mondtam neki, hogy ne vegye magára, és ne hisztizzen már mint egy gyerek. És tökre behisztizett, hogy összetörtem a szívét (mert azt mondtam hogy hisztis), plusz mondta hogy akkor Egerbe se megyünk, tanuljak csak. Miért nem lehet ezt megérteni? A családommal is lennem kell, hétvégén csak vele vagyok mindig. Most is megyek Pestre ettől függetlenül, mert mozizunk stb. Tudhatná hogy fontos a tanulás, hiszen ő is orvostan hallgató. Mi a véleményetek? 19/L, 21/F2017. márc. 6. 14:56
11/13 anonim válasza:
Nem én irtam de szerintem ő azert mert a kerdezőnek érettségi után is lesz ideje eldönteni hogy az élete hátralevő részét mennyi hanyadban kívánja csak pasizassal tölteni,vagy mással,vagy a kettővel egyutt.De az jó lenne ha legalább az érettségi még sikerülne,és nem hisztis kisfiúk határoznak meg mit csináljon.Legalább amig az az átkozott érettségi megvan.Ea nem bak az ha a szulei figyelnek ra,tok mindegy hogy 16 vagy 19.
12/13 anonim válasza:
Wait, kisérettségi nem 16 évesen van?
13/13 anonim válasza:
Talán nem csak kúrni kéne kérdező egy kapcsolatban. :D Szerintem hisztérika a palid, de ha neked ez kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!