Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitevo legyek a sraccal? Vajon csak szexet akar?

Első butaságot ír, ne figyelj oda rá.
Kérdező, minden fiú szexet akar. Akár bevallja, akár nem. Akár esik, akár fúj. Akár csökken az € árfolyama, akár nő.
Hogy ezt hányszor akarja veled, és hogy ezen kívül mit akar még tőled, azt még ő sem tudja. Ez majd az első ejakuláció után dől el. A fiú addig nem tud megítélni téged.
De! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ugorj fejest az ágyába. Ellenkezőleg. Adj módot rá, tegyél róla, hogy megismerjen, mielőtt szexre kerül a sor, hogy utána tisztán tudjon látni téged, és helyesen tudjon dönteni.

Amit eddig kb senki nem kérdezett, pedig elég fontos:
Kérdező, még szűz vagy? Mert ha még igen, akkor megértem hogy 4 randi után nem akarsz szexet. Ha viszont nem, akkor pont hogy nem értem meg.
Mert én is emlékszem, hogy amikor 16-18 évesen randizgattam és volt 2 barátnőm, akkor mindkettejükkel 2-3 hónapot vártunk a szexig.
De így ha már valaki nem kisgyerek és elmúlt 18 éves, illetve ez mellett még nem is szűz, az nem tudom miért ne feküdne le egy emberrel akivel kedvelik egymást, mondjuk 3-6 randi után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!