Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Igaz, hogy a 70 kg feletti nőktől már nem akartok szexet, és őket már csak lánybarátnak tartjátok?
Nem sportolok, viszont nem eszek sokat. Tegnap egy nutellás palacsintát ettem, meg két kávét. Izom viszont nincs rajtam sajnos. :/
Oh, ezt gondolom magad sem hiszed el. Nutellás palacsinta kávéval haszontalan szénhidrát és koffein bomba. Nem tudom milyen lehetsz igazából, gondolom van rajtad egy jó adag narancsbőr.
Ha 70 kg, de mondjuk 180 cm magas (én sokkal magasabb vagyok) az még jöhet :D
De mondjuk egy 170 cm (pláne kisebb) + 70 kg az már inkább ilyen husisabb, "erős csontozatú" csaj. Hát nagyon meggondolnám a dolgot.
23:
Feltöltöd egy képfeltöltő oldalra (pl kepfeltoltes.hu), aztán belinkeled ide
Ezt meg pont tegnapelőtt láttam.
Oké, az utána képen sem virágszál, de a különbség látható. Két pound az meg nincs egy kiló.
Kérdező! El ne hidd már. Na meg szerintem nemcsak ez számít. Amelyik férfinak csak ez, az annyit is ér. Bár amennyi privátot szoktam kapni egy-egy megnyilvánulásom után, ezek két kezüket összetennék valami nőért..
Az meg kit érdekel, hány kiló. Vagy jól néz ki, vagy nem. De nekem sok 70 körüli lány ismerősöm van, és nem voltak pasi híján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!