Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok az ismerkedés elején taktikázni, hogy felkeltsétek a másik érdeklődését? Ha igen, hogy?
Ilyenekre gondolok, hogy kapcsolatfelvétel után váratjátok a másik felet egy darabig és csak utána keresitek fel stb.
Ti szoktatok ilyeneket csinálni? Milyen "trükkjeitek" vannak még? Beválik?
Köszi a válaszokat! Kort, nemet is írjatok! :)
én semmi ilyet, én inkább önmagam adom, tehát amint tudok válaszolok, leírom őszintén a véleményem, nem ködösítek...
24F
Ezek a "trükkök" egy kalap sz..rt se érnek. Nincs értelme taktikázni. Most vagy őszintén és egyenesen vágsz bele valamibe, vagy sehogy.
Add önmagad, ez a leghatásosabb taktika.
Ilyen apróságokkal semmi értelme taktikázni, na meg maga az ismerkedés is csak akkor működhet, ha őszintén történik.
Én inkább csak arra szoktam figyelni, hogy tudom mik azok, amiket nem szabad írni, mert visszataszító, és ügyelek arra, hogy nehogy marhaságokat írjak.
amit írtál példának az nem taktika hanem gyerekes agyhúzás.
a taktika az egészen más.
lényegebén a taktika az ami már többször sikerre vezetett és ezt a módszert használod a következőnél is,mert már bevált és működött.
amit te írtál azzal csak provokálod és kiábrándítod a másikat.
Nem szoktam, ez a problémám. Egy férfinak bizony el kell játszania az alfahímet, hogy ő milyen nagy kan, hogy meg legyen a "micsoda FÉÉÉRFIII!!!" érzés a nőnél, lásd a kutatásokat.
Meg itt is be van mutatva: https://www.youtube.com/watch?v=vd2NTQPl7D8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!