Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért foglalkoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért foglalkoznak rengeteget a külsejükkel és miért nézik le azokat a férfiakat, akiket annyira nem érdekel a divat (haj, öltözködés) és a fitness sem?

Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 13:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
18%

#18 Ez jogos lenne, de itt arról van szó, hogy mi az a minimum amit legalább megkaphatnak. A szex is valami, tény hogy a teljesnek csak kis része, de a semmitől sokkal több.

A férfibányarém nem kap semmit a nőktől egész életében, csak és kizárólag gúnyt és bántást.

Melyik a rosszabb szerinted ?

2017. márc. 4. 14:58
 22/32 anonim ***** válasza:

Aki a kevesebb alvással jön, annak fogalma sincs arról, hogy mit csinál.

A kevés alvás jól hangzik és én is örülnék neki, de a szervezet nem így működik. Persze, fiatalon lehet húzni egy ideig kevesebb alvással, de később nem. Ráadásul, aki fiatalon jelentősen csökkenti az alvásigényét, az pár év múlva majd észre fogja venni, hogy romlani fog az emlékezete.

2017. márc. 4. 14:59
 23/32 anonim ***** válasza:
95%

21-es: az előbbi. Én egész életemben egyedül voltam, nem érdeklődtek irántam. Ha valaki eljátszaná a szépet és csak megdugna, szerintem soha többé ki sem lépnék a lakásból.

Egyedül lenni sokkal jobb, mint szánalomból akárkivel.

2017. márc. 4. 15:04
 24/32 anonim ***** válasza:
2%
#23: Ha azt mondod, hogy az előbbi, akkor még nem voltál a másik helyzetben.
2017. márc. 4. 15:06
 25/32 anonim ***** válasza:
76%
Nem, még szánalomból nem dugtak meg, de soha nem volt senkim. És inkább ne is legyen, ha csak megdugna.
2017. márc. 4. 15:09
 26/32 anonim ***** válasza:
69%

hova ne szarjak. más dolgozik, emellett sokan tanulnak vagy családjuk van.

nyugodt lehetsz: amelyik nő elhanyagolja a külsejét, kevésbé lesz vonzó, mint aki nem, és ez a férfiakra is igaz.

amiket írtál, hogy milyen izomcsoport mennyi idő, meg növelni kell az intenzitást, csak tudományoskodás.

magamat is beleértve, a környezetemben a nők nem a háromszögesre dolgozott alakot szeretik, a kifejezett izmokat. elég, ha használva vannak. gyalogolsz, biciklizel, tudom is én. én is ennyit teszek, és nem lógnak a kritikus részeim. egyszerűen az a vonzó, ha "egyben vagy."

szintén nem igaz, hogy a jó alakhoz sok fehérje kell. látom magamon.

2017. márc. 4. 15:16
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

Magas vékony is gàz,az mégbrosszabb.

Nem indulnak be tõle.

2017. márc. 4. 15:31
 28/32 anonim ***** válasza:

#9 a kérdezőnek:

Valóban, a napi 30-35 perc edzéstől nem fognak hatalmas izmaim nőni, de nem is vágyom rá. Teljesen megfelel az, hogy nem zsírosodok el, érzem hogy erősebb vagyok a korábbiakhoz képest (hiszen látom, hogy egy gyakorlat könnyebben megy, vagy több ismétlést tudok megcsinálni), ad egy plusz adag önbizalmat. Gondolom ez elég szánalmas, hogy megelégszem ennyivel, de nekem megfelel, erre pedig a rendszeres napi edzés elég.

2017. márc. 4. 15:54
 29/32 anonim ***** válasza:

7:30-kor kelek, 18:00-ig dolgozok. Kaját rendelek, egészségkonyha, időt se kell szánni a főzésre és nem drága. Bent reggelizek, natúr zabpehely, natúr joghurt, egy kis kanál fehérje. Hazaérek hétre kb, ha edzek akkor megyek oda tízre legkésőbb hazaérek, vacsi aztán alvás. Én heti háromszor edzek. Többi napon netezek, takarítok, stb. Hétvégén "kenceficézek".

Szerintem én aztán rohadtul nem viszem túlzásba az edzést meg semmit, bőven van időm mindenre és nem nézek ki sza.rul. Őszintén, ha valaki ennyit sem hajlandó megtenni, akkor szerintem bűn lusta és nem is érdekli. Egyetem alatt én is nyolctól négyig bent voltam és még ennél is több időm volt, úgyhogy akkor is dolgoztam.

Kifogás mindig van. Én nem várok többet annál, mint amit nyújtani tudok, de szerintem az tök jogos, hogy ugyanazt szeretném legalább, amit én is beleadok.

25L

2017. márc. 4. 16:18
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Mert igénytelen.

Jó ruhatárat összeválogatni egy nap vagy annyi sem ha minden vásárláskor jól kombinálható darabot veszel, utána reggel kemény 1,5 perc eldönteni mit akarsz felvenni. A stílus a lényeg nem a divat. Örök, alapdarabokkal nyert ügyed van, vannak amik sosem mennek ki a divatból.

Haj férfiaknak könnyű, ha egy normális hosszra le van tolva géppel (nem kopaszra) még csak fésülködni sem kell. Barátomnak is annyi dolga van vele, hogy pár naponta megmossa, esetleg ha nagyon elalussza kicsit bevizezi, úgy simítja, hogy jó legyen és mire indul már meg is száradt.

Fittness, az sem érdekel sokakat, ha nem vagy tunya trutyi már jó vagy. Az edzésnek sem az a lényege, hogy ki legyen b**szva az ember, hanem az hogy ne folyj szét és ne dögölj bele ha elromlik a lift és fel kell vinni egy karton vizet a harmadikra.

Az edzettségnél már az is sokat számít ha bizonyos helyekre sétálsz, vagy bringával jársz.

Étkezés: szintén egyetemistaként én is általában csak este eszek főtt ételt. Akkor rászánok egy órát sütök egy kis csirkét és másnapra is marad. Este egy zabkását összedobni sem nagykunszt, kis méz és gyümölcs bele reggel és viheted suliba. A szendvicseket zöldséggel gazdagon, normális felvágottal nem nagy kunszt megcsinálni és olcsóbb is mintha a büfében vennél valamilyen péksüteményt a campuson.

A lustaság mintapéldánya vagyok, épp ezért tudom, hogy ezekre a dolgokra nem nagy feladat figyelni és ha okosan csinálja az ember akkor pillanatokat vesz el az életéből.

2017. márc. 4. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!