Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nemtudok elmenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nemtudok elmenni?

Figyelt kérdés
Nem tudok elmenni :S Pedig a barátom jól csinálja :S Mitől lehet ez ?
2010. máj. 9. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem mentél el, akkor honnan tudod, hogy jól csinálja? Hülyegyerek! XD

Amúgy vélhetőleg azért, mert még te is egy kis porbafingó, 14 év körüli kiscsaj vagy még, aki még rohadtul nincs kész!

2010. máj. 9. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
mer zárva van az ajtó
2010. máj. 9. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Tul fiatalok vagytok, nem ismered a testedet, nem ismeritek meg eleg jol egymas testet es egymast. en 25L vagyok, es eletemben eloszor 2 eve mentem el, pedig 16 eves koromban vesztettem el a szuzessegem. szoval gyakorlat teszi a mestert.
2010. máj. 9. 21:16
 4/8 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak köszönöm az értelmes választ :)
2010. máj. 9. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy teljesen ráhangolódva a dologra, próbálj meg csak a barátodra koncentrálni közben, ahogy lélegzik,ahogy simogat,csókolgat,stb..:) Én is 16évesen vesztettem el a szűzességem, és 1 évünkbe telt a barátommal h sikerült együtt összehoznunk az első orgazmusomat. Megérte próbálkozni, és kitartónak lenni. Én csak azt tudom ajánlani h próbáljatok ki minél többféle pózt, lehet találtok egy olyat, amiben könnyen eltudsz menni. Nekünk a lovagló póz vált be. :) Sok sikert!

L/18

2010. máj. 9. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Türelem, tornaterem :D Nekem sem ment eleinte, idestova 2 éve, hogy nem vagyok szűz, de még csak a múlt héten sikeredett összehozni a dolgot :) Sok múlik amúgy a lelkiállapoton is - felszabadult, nyugis időszakban elvileg sokkal könnyebben jön és nagyobb élményt is nyújt.
2010. máj. 9. 21:30
 7/8 A kérdező kommentje:
:)
2010. máj. 9. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
énsem tudok
2010. máj. 9. 21:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!