Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nagyon rövid farmerról? Csak ribancosan nézhet ki?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha egy lány felvesz egy ilyet a 40 fokos kánikulában, akkor máris k.rvásan öltözködik? Mert jómagam tavaly vettem egy ilyen farmert, és sokan megszóltak érte, mert amúgy nem öltözködöm feltűnően. De nekem tetszik, ráadásul kényelmesebb is, mint a miniszoknya. Egyébként meg kánikulában nem nagyon hordhatnék hosszúgatyát.2010. máj. 9. 20:22
11/15 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem rövid, nem látszik ki a fenekem, mert a hátsó rész hosszabb.
Nem rakok fel magamról képet, főleg nem ebben a naciban. bocs.
2010. máj. 14. 20:10
12/15 anonim válasza:
Simán hordhatod! Mi férfiak ennek csak örülünk. :) Akik meg mondják, hogy így úgy k*rvás az meg csak irigy az alakodra. :)
13/15 A kérdező kommentje:
Ok, akkor megnyugodtam. :D
2010. máj. 14. 20:12
14/15 anonim válasza:
Nekem is van nem is egy. Szép lábaim vannak nem fogom rejtegetni őket főleg nyáron:)
Aki ezért le k.áz az tényleg féltékeny. Fiatal vagy!! GYűjtsd be a bókokat amelyik tetszik:)
15/15 anonim válasza:
Hát felőlem hordd, nem kurvználak le érte, de nekem a miniszoknyás csajok jobban tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!