Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Rendőr fiúk bejönnek nektek?
Az őrmester is tiszti fokozat,mellesleg midenki úgy kezdi....
Örülj annak kérdező hogy nem vagy katona vagy katonatiszt.Engem mindig legyilkosoznak itt.Pedig az ő seggüket védem meg....
Értem én milyen az ha nem is tudják az emberek hogy igazából a rendőrök és a katonák miatt aludhatnak esténként nyugodtan (most a migráns helyzet miatt, állandó védelem) és mégis csak az megy hogy ostoba alacsony IQ-jú rendőrök.. Pedig ha tudnák hogy egy rendőr fejében mennyi jogszabály van, mennyi dologra kell egyszerre figyelnie, egyfolytában koncentrálni kell. De csak azt látják hogy birságolnak, de azt nem nézik miért.
Egy BMW sok esetben ma már vonzóbb és ez szomorú.
Kérdező!
Te rendőr vagy? Vagy rendőrnek tanulsz?
Aha. A tescos dolgozonak a fejében kell tartania a jogszabályokat miközben leolvassa a vonalkodot? Tegyük fel van egy szituáció mikor bejelentés érkezett hogy egy házban egy nőt a férje megvert de senki nem nyit ajtót. Behatolhat a rendőr? Na ott például ha a maganlakasba történő behatolás eseteit nem tudja bűncselekményt kovethet el. De persze ezeket mindjárt felsorolja nekem gondolom :)
Egy nevetséges szitu. A szomszéd az eleve kölcsönkert fűnyírót kölcsön adta másnak. Ez mi lenne "jogász" úr? Ezt már csak azért tettem fel mert ha ilyen nagy tudású ember vagy biztos megmondod.
Nem hiszem hogy én belekotottem volna bárkibe is! Véleményre voltam kíváncsi, "meghalgattam" elfogadtam ennyi. Erre te idejossz és adod a művelt nagy tudású embert a számítógéped mögül, osztod az észt nekem közben magadat minősíted, egy primitív ember vagy, ideloksz egy kitalált szöveget amivel okosnak tetteted magad, de ne nekem akard már beadni légyszíves. Nem értem mire jó ez hogy valaki itt veri a nyálát a semmiért.. Na én ezt itt le is zártam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!