Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okkal gondolom ezt? Kilencedikes vagyok, egy nagyon jónevű gimibe járok, a megye legjobb osztályába.
Az osztálytársam teljesen furán állnak a szex-dologhoz... Nem úgy értem, még én is szűz vagyok, és nem is szeretném elveszíteni még a szüzességem. :) De volt egy barátom, akivel az orális szexig még nem jutottunk el, szóval ilyen szintű intim kapcsolat nem alakult ki, mert nem akartam. De az osztálytársaim úgy gondolják, hogy ők házasságig nem fognak lefeküdni senkivel, és az első barátjukkal fognak összeházasodni. Nem hülyeség ez? Mondtam, hogy aztán amikor összeházasodnak, nem élték ki magukat, és akkor lesz bennük a vágy kiélni magukat, nem értettek velem egyet. Most én gondolkozok rosszul, vagy ők? Lehet, hogy valakit nagyon megszeretsz, de ha testileg nem tud kielégíteni akkor az milyen? És ha csak egy valaki az életedben, akkor nem is tudod, hogy mennyivel jobb is lehetne... Nem? Rosszul gondolkozok? Jól tanulok, nem ez a legfontosabb dolog az életemben, de sokszor úgy érzem, hogy csak nekem lenne szükségem testiségre és érzelmekre az osztályomban. Fogjam vissza magam, vagy ez normális? Olyan mintha csak nekem lennének vágyaim az egész társaságban... 16L
Nem kérek oltogatást, tényleg elmerengtem ezen.
Én is sokat gondolkoztam ezen. És azért azt el kell ismerni, hogy régebben az emberek nem feküdtek le fűvel-fával, mégis kibírták és sokszor minden tökéletesen alakult. Félreértés ne essék, én nem vagyok a "várjunk a szexszel a házasságig" dolog híve, mert nem látom értelmét. Csak meg lehet érteni az ők idealistább gondolkodásmódját is. Vagy csak teszik a fejüket és nem vállalják fel, hogy ők is ugyanúgy kívánják a szexet.
De ez az egész, amikor tizenévesen kialakítasz egy kapcsolatot, és lassan eljuttok odáig, hogy lefeküdjetek egymással, szerintem nagyban hozzájárul ahhoz, hogy később egészséges érzelmi és szexuális kapcsolatokat tudjál kialakítani, nem?
És Amerikában most van ez az egész "tisztasággyűrű". Akkora hülyesség... Ha várni akarsz a házasságig, oké, de teljesen felesleges fogadalmakat tenni, mert vagy túl korai házasságba hajszolják bele magukat, vagy ha megszegik bűntudatuk lesz és nem tudják majd élvezni.
Röviden: sztem teljesen normálisan gondolkodsz. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!