Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha egy éjjel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha egy éjjel arra kelnétek h a bátyátok haverja ujjaz?

Figyelt kérdés

éjjel erre keltem elég részeg volt befeküdt mellém és megujjazott.nagyon mérges voltam hirtelen azt se tudtam mit csináljak.szóljak a bátyámnak? amikor felébredtem kérdezze h folytassa e én meg megmondtam neki h ne, és akkor kiszállt mellőlem az ágyból

mit tegyek szóljak?

13L a fiú 19 éves körül van

2010. máj. 9. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem szóljál neki, ha nem akarod, hogy még egyszer előforduljon..:S

főleg h "MÉG" csak 13 vagy.. jézusom..

én biztos szolnék, bátyámnak, hogy mi történt..

16/L

2010. máj. 9. 14:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez most nem egyszeri alkalom??? Egyébként páros lábbal rugnám ki, + két pofon. Sőt, mivel 13 éves vagy, ő meg 19 ez szerintem elég törvénytelen, ráadásul mégcsak bele sem egyeztél. (Nem 100, h illegális, de ez akkor is nagyon gáz)
2010. máj. 9. 14:52
 3/14 A kérdező kommentje:
most volt elsőnek! hát de mi van ha letagadja? és a bátyám nem hisz nekem?
2010. máj. 9. 14:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor apádnak mondd el,h mit csinált az tuti elhiszi és akkora pofont ad neki,h az nemigazXD
2010. máj. 9. 14:54
 5/14 A kérdező kommentje:
hát nem tudom lehet jobb lenne akkor tuti nem jönne ide többet.kicsit olyan furcsa érzésem van(félek) h mivan ha megint jön.megrázott kicsit :(
2010. máj. 9. 14:56
 6/14 nielindi ***** válasza:
100%
csak arra ébredtél fel, h már matatott benned?!?! jo mélyen aludhatsz. nem lehet h elötte meg is dugott??
2010. máj. 9. 15:04
 7/14 A kérdező kommentje:
hát nem csinálhatta olyan rég. nem dugott meg arra is felébredtem volna
2010. máj. 9. 15:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szólj a szüleidnek, mert a korod miatt törvénytelen!!! Ennek a marhának börtönben a helye!
2010. máj. 9. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Aztak*rva:O:O Naggyon gyorsan szóljál bátyádnak!!!!!!!!!!!Családtag vagy,biztos hinni fog neked ettől ne félj!!Apukádnak is szólj!! Ez undorító,az ilyet kéne lelőni..13 éves kislányt megujjazni,mikor nem tud róla..Az ilyenek erőszakolják meg az embert...
2010. máj. 9. 15:55
 10/14 A kérdező kommentje:
oké akkor szólok neki.csak biztos miattam majd összevesznek :S köszönöm h írtatok
2010. máj. 9. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!