Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha járnánk ez beleférne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha járnánk ez beleférne?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel msn-en ismerkedtünk össze, de már elég sokszor találkoztunk. Nagyon megtetszett nekem, ahogy én is neki. Járnék vele, csak az a baj h más városban lakik. Vonat oda nem jár sajna. Busz is néha-néha. Kb 7-8 km-re lakunk egymástól. Nagyon sok lenne lemenni mondjuk bringával? Járhatnánk rendesen? Nem akadály?

Elnézést kérek, csak nagyon izgulok.

A válaszokat előre is köszönöm!:-)

14/F

2010. máj. 9. 14:24
 1/9 nielindi ***** válasza:
100%
7-8 km szerintem nem lehet akadály :)
2010. máj. 9. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
bringával nem táv 8km, simán megoldható
2010. máj. 9. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:

persze hogy megoldható :) én a mamámhoz szoktam hetente 3-4zer betekerni és ő 9 kmre lakik

sok sikert!! :)

2010. máj. 9. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is megoldható, nem akadály.. vannak olyanok akik sokkal messzebb laknak, és ők is megoldják..
2010. máj. 9. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát figy. 7-8km csak oda, vagy oda-vissza? Mondjuk mind1, nem annyira teljesíthetetlen táv, de azért nem hiszem, hogy bringával minden nap találkoznátok... :D

Amúgy hogy a fenébe nem jár arra semmi? Hol lakik? Mucsaröcsögén? :S

2010. máj. 9. 14:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Csak oda.

Rendben, köszönöm mindenkinek a válaszokat!:-)

Mindenkinek jópipa:P:D

2010. máj. 9. 14:33
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát, az a baj, hogy ritkán jön a busz, és mivel nincs benne a városuk a vonatútvonalon így nem lehet így megoldani, ezért rátok hallgatok és lemegyek bringával!:D

Már járok is vele! xD:D

2010. máj. 9. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyi, ha tekered a gépet, max 20 p és ott vagy!

Az nem túl nagy táv, mondjuk én itt Bp mellet lakom és minden nap oda járok be.

2010. máj. 9. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát figyubarátom:D

Abból kiindulva h fél óra alatt 7 kilómétrt futok le, abból kiindulva bringával hamar ott lehetsz 10-15 perc alatt lazán!:D

Sztem nem vészes egyáltalán és ezen ne múljon már;)

Én előző barátnőmmel egy héten 2-3x találkoztam mert ő pl 30 kilométerre lakott mjuk van BKV:D

Szóval sztem simán összejöhettek ezen nem múlik;)

Soksikert!

Ice;) (15/f)

2010. máj. 9. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!