Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha egy fiú boldog párkapcsolatban él, mégis kedveli közösségi oldalakon más lányok képeit?
Konkrétan az instagramra gondolok, ami tele van mindenféle kondizós, izmos, tangás lányokkal. Vagy a másik, amikor ismerősök/barátok képeit kedvelik szintén instagramon,facebookon és a lányok ott is esetleg hiányos öltözetben vagy agyonsminkelve vannak és mutogatják magukat.
Azt megértem,ha egy foglalt fiú kedveli egy lány képét, aki pl elment kirándulni és feltöltött egy városnézős képet vagy ami nem önmutogatás, de ha valaki csak szelfit tölt fel magáról és azt akarja megmutatni,mennyire szép és szexi vagyok, normális ha egy fiú kedveli? barátnők nem látják, ha igen, mit szólnak hozzá?
Oké, hogy nem vakságot fogadott, de mindenre oda kell biggyeszteni azt a lájkot, amit meglátsz, és tetszik?
Én is számos képet kedvelek, de ezek nők képei. A férfiakat - még ha tetszik is maga a kép - nem fogom belájkolni, mert tudom, hogy rosszul eshet a barátomnak. Ráadásul ezekre 1 perc múlva már nem is emlékszem, ezért meg tényleg nem éri meg a fölösleges frusztráció meg féltékenység.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!