Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám főztje miért rossz neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám főztje miért rossz neki?

Figyelt kérdés
Elmegyünk anyukámhoz ha van főtt kaja vagy boltból hozott süti a párom többször eszik belőle ott azt mondja milyen jó, kér még belőle. Amint eljövünk lefikázza milyen rossz volt az étel. Kapcsolatunk elején annyira megdöbbentett ez a viselkedése hogy reagálni se tudtam rá. Közel egy éve kinyitottam a számat és az ő anyja ehetetlen kosztjáról mindig elmondtam a véleményem. Mert szó szerint sokszor ehetetlen. Volt hogy le kellett húzni a wcn stb. Volt mikor égett kaját szolgált fel! Sokszor mondtam neki most nem ízlett mert nem volt jó és kész. Én akkor nem dícsértem meg az anyját sem. Az viszont hogy anyukám főztjére mindig azt mondja milyen rossz, közben meg falja elég rosszul esik. És mikor látom rajta kényszerből eszi az anyja rossz kosztját és akkor is azt hajtogatja milyen finom le tudnám ugatni a fejét dühömben. Mert megértem hogy az anyukája de olyan mintha próbálná védeni ellenem a semmiért. Hozzá teszem ha anyum főz, és rossz azt kijelentem én is. Sőt ha én főzök rosszul akkor azt is! Legutóbb szóltam anyumnak inkább ne várjon semmivel mert a páromnak az anyja főztjén kívül senkié nem jó.
2017. febr. 21. 14:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%

Genetikailag van belénk kódolva, hogy nem mondjuk meg egy nőnek, hogy rossz a főztje, ha már egyszer kaját rak elénk.

30/f

2017. febr. 21. 14:17
 2/13 A kérdező kommentje:

Itthon a négy fal között mikor ketten eszünk az anyja ehetetlen kajájából akkor is dícséri jajj milyen finom. Ezt nem értem. És látom rajta hogy nem ízlik neki!

Bár én sokszor nem eszek belőle mert komolyan ehetetlen.

2017. febr. 21. 14:21
 3/13 anonim ***** válasza:
37%
Inkább megesznek egy tál szart, minthogy magukra főzzenek.
2017. febr. 21. 14:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem 3-as!
2017. febr. 21. 14:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Minket ilyenkor meghívnak, azért eszünk ott. Hétközben és akkor ha nem megyünk oda étterembe megyünk vagy főzünk itthon.
2017. febr. 21. 14:32
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Fozzon maganak !
2017. febr. 21. 14:34
 7/13 A kérdező kommentje:

Mik ezek a tök értelmetlen dolgok amiket írtok???

Hogy írjam le érthetőbben????

Anyukám főztjét vagy amit boltból ho sütit és szolgálja fel nekünk mert látogatóba megyünk havonta egyszer a párom felzabálja de kettesben lehurrogja milyen rossz.

Közben ha a szüleinél vendégségben vagyunk és olyankor kapunk kaját ami valóban rossz itthon is azt mondja rá milyen finom. Én meg hiába húzom le a wcn akkor is megvédi. Mi nem érthető ezen???? Nem napi szinten járunk oda enni!!

2017. febr. 21. 14:39
 8/13 anonim ***** válasza:
42%
Akkor irigy a te anyukadra hogy jol tud fozni ! Megeszi tehat izlik neki ...a sajat anyukajat meg megvedi mert szarul esik neki hogy te fikazod az anyjat kozbe ugy teszel mintha a tied meg valami szent lenne ...vald be nem igazan kedveled az edesanyjat ?! Meg mindig a dedoszinten vagytok azt ennyi ! Mikor meghivnak kajalni utasitsatok el , vagy mindenki menjen a sajatjahoz vendegsegbe !
2017. febr. 21. 14:50
 9/13 A kérdező kommentje:

Nincsen semmi bajom az anyjával.

Kb egy éven át meg se szólaltam. Eltűrtem hogy leszólja anyukámat. De most egy ideje hogy komolyan a wc-n kellett lehúznom es kidobnom az ételt már én se tartottam magamban hogy nem jó nem ízlik. Én miért tartsam magamban? En csak azt nem értem ilyenkor miért nem képes annyit mondani hogy hm most nem lett olyan jó? Miert mondja a sza.rra azt hogy finom? Komolyan idegesítő egy idő után mert úgy mondja hogy nem vagyok rá kíváncsi az orrom alá dörgöli mindig.

2017. febr. 21. 14:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Ha a szül.napjaikra meg ünnepekkor megyünk csak. Azokat nem illik visszautasítani.
2017. febr. 21. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!