Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám főztje miért rossz neki?
Genetikailag van belénk kódolva, hogy nem mondjuk meg egy nőnek, hogy rossz a főztje, ha már egyszer kaját rak elénk.
30/f
Itthon a négy fal között mikor ketten eszünk az anyja ehetetlen kajájából akkor is dícséri jajj milyen finom. Ezt nem értem. És látom rajta hogy nem ízlik neki!
Bár én sokszor nem eszek belőle mert komolyan ehetetlen.
Mik ezek a tök értelmetlen dolgok amiket írtok???
Hogy írjam le érthetőbben????
Anyukám főztjét vagy amit boltból ho sütit és szolgálja fel nekünk mert látogatóba megyünk havonta egyszer a párom felzabálja de kettesben lehurrogja milyen rossz.
Közben ha a szüleinél vendégségben vagyunk és olyankor kapunk kaját ami valóban rossz itthon is azt mondja rá milyen finom. Én meg hiába húzom le a wcn akkor is megvédi. Mi nem érthető ezen???? Nem napi szinten járunk oda enni!!
Nincsen semmi bajom az anyjával.
Kb egy éven át meg se szólaltam. Eltűrtem hogy leszólja anyukámat. De most egy ideje hogy komolyan a wc-n kellett lehúznom es kidobnom az ételt már én se tartottam magamban hogy nem jó nem ízlik. Én miért tartsam magamban? En csak azt nem értem ilyenkor miért nem képes annyit mondani hogy hm most nem lett olyan jó? Miert mondja a sza.rra azt hogy finom? Komolyan idegesítő egy idő után mert úgy mondja hogy nem vagyok rá kíváncsi az orrom alá dörgöli mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!