Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van "véletlen prostizás"?
Vagy nem is tudom, minek nevezzem.
Adva van egy srác, késő húszas. Mosolygós, csendes, vicces, aranyos, a barátnője elmondása szerint érzelmes is. (Többször sírt előtte.)
Egyszer haverokkal elment prostizni, de állítása szerint nem akarta, és utólag nem is jött be neki az egész.
Ez a srác a barátai közt nagyon elnyomott lesz, vagy nem is tudom. Nem mer velük ellenkezni, vagy kiállni a barátnőjéért, ha bántják.
Ezért gondolnám azt, hogy igaz, amit a prostizásról mondott, hogy nem akarta, de mivel nem vagyok férfi, nem tudom. (Nem én vagyok a barátnő, a véleményemet kérdezte, de mivel nem tudom, hogy megy a prostizás, van-e akarat ellenére, így elakadtam már az elején.)
Nincs ilyen.
Esetleg az véletlen prostizás, ha ismerkedsz egy lánnyal jóhiszeműen majd közli a tarifát. De onnantól, hogy az árat tudod, fizetsz a szolgáltatásaiért, tisztában vagy vele hogy mi is a szakmája, az nem véletlen.
És arról ne is beszéljünk, hogy barátnője van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!