Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz, és mosolyog állandóaállandóan engem egy férfi?
Figyelt kérdés
Együtt szoktunk utazni és amíg ott vagyok folyamatosan néz,de így végigmér ,és mosolyog. Ezt 1hónapja csinálja ,már kb. Miért néz ennyire? Nincs rajtam semmi érdekes,mert mindig nézem magam a tükörbe2017. febr. 14. 09:55
11/17 anonim válasza:
"Én mit tehetnék?"
Mondjuk odamész hozzá, és megszólítod.
A szájacskádat nem csak szopásra lehet ám használni!
12/17 anonim válasza:
#10:
Egy puncivillantás egyértelművé teszi, hogy te is benne vagy ;-)
13/17 anonim válasza:
Zarkozott, vagy kapcsolatban van de attol meg jol esik neki a szepet nezni, esetleg a tomegkozlekedesi eszkozon amivel utaztok, ott is mindig ilyen "mi a ***** nez ez a gyoker" fejet vagsz, ezert inkabb nem szolit meg.
14/17 anonim válasza:
Biztos tetszel neki, de nem egyszerű dolog ám csak úgy odamenni ismeretlenül valakihez, és ezt a tudtára adni. Piszkosul fel lehet vele sülni, és ő is tudja, hogy ha ezt meglépné, de rosszul sülne el(kinevetnéd vagy kikosaraznád), utána ugyanúgy együtt utaznátok és az már egy nagyon kellemetlen helyzet tudna lenni. Az egy dolog, hogy Te nem találod magad érdekesnek, de ő szépnek lát, csak fél a rizikótól. Egy olyan helyzet oldhatná meg a problémát, hogy egymás mellé üljetek azon a tömegközlekedési eszközön, és ha így sem szólít meg, akkor valóban nagyon félénk lehet, és az már baj. Te meg nyilván semmiképp sem kezdeményeznél.
15/17 anonim válasza:
Ha mosolyogva megnézek egy csajt, és az nem mosolyog vissza, akkor tuti nem szólítom meg. Mondjuk ilyenkor alapesetben nem is legeltetem rajta tovább a szemem.
16/17 A kérdező kommentje:
De ő folyamatosan ezt csinálja. Ha tudnám tutira ,hogy nincs senkije,illetve száz ,hogy tetszem neki,akkor lépnék.
2017. febr. 14. 11:59
17/17 Krukutyán Levente válasza:
Tetszöl neki. Azért nem szólít meg, mert ide látom, hogy te nem mosolyogsz vissza, nem adsz jeleket, így ő kitartóan flörtölget, hátha lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!