Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gyerekes, ha szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gyerekes, ha szinte ugrál a szívem és elvigyorodom, a kis piros jelzés láttán, hogy üzenetem jött! (igaz, "csalódom" ha nem attól akitől"várom") Más is van így ezzel felnőtt fejjel?

Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 22:56
1 2
 11/19 opened paradise ***** válasza:

Még régebben,mikor sokat írtak és sokat voltam itt.

Brutál mennyiség jött és mindig jól esett egy egy új név.

Amúgy tudtad,hogy tudsz magadnak is írni?:D

2017. febr. 13. 00:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán ugrál a szívem, mert általában akkor jön üzenetem, ha kiírok egy random kérdést, és a férfiak rögtön ismerkedni akarnak. :O
2017. febr. 13. 00:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Engem is átjár az eufória, amikor villan a pirs itt. Aztán amikor látom, hogy csajnak hisznek és farokképet küldenek meg buzulnának, akkor elszomorodom. :(

29F

2017. febr. 13. 17:09
 14/19 anonim ***** válasza:

De aranyos némelyikőtök....-ezt olyan jó hallani,hogy örültök(első körben)az üzeneteknek.

Saját magam,nem mindig-vegyes itt az üzenetek tartalma-már amelyiknek van...és sokan csak ismerkedni szeretnének.Közép korosztály meg ritkán beszélget,-na és ha párkapcsolatban élsz pláne félre értik mit is akarsz itt...Szóval én sokaknak nem merek vissza írni,pedig lehet,hogy érdekes emberek./N

2017. febr. 13. 19:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha mindenki ki írná pl a korát jobban lehetne igazodni-de sose lehet tudni ki -kivel ért szót.
2017. febr. 13. 19:32
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül a koron múlik ez.
2017. febr. 13. 19:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, én is nagyon szeretem, és nem gyerekes tulajdonság. Szerencsére eddig csak kevésszer volt igazán negatív tartalmú az üzenet:).
2017. febr. 13. 21:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Jelenleg pont ezt élem át. Ha gyerekes dolog, akkor jó újra gyereknek lenni. :)
2017. febr. 13. 22:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Hhmm. Mivel nem jött üzi, egyikőtök sem rám gondolt... :( :DD
2017. febr. 13. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!