Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi e véleményed erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Mi e véleményed erről?

Figyelt kérdés

"Eszedbe jutott már, hogy az igaz szerelem egy összeesküvés? Kapitalista összeesküvés, és hazugság, melyet a film, a sajtó és a zeneipar terjeszt, és együtt reklámozzák, pedig nem is létezik. Gondolj csak bele! Hol létezik a dalokon, könyveken és filmeken kívül? Ki mond olyat, hogy "örökké szeretni foglak"? A lényeg az, hogy mindenki szarul van, mert vagy keresi azt a nem létező valamit, vagy azt hiszi, hogy kevesebbel kell beérnie."

(Szerelem és egyéb katasztrófák)

2010. máj. 8. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Hát lehet van benne vmi,ezen még nem gondolkoztam,de szerintem a szerelem létezik,csak nekem nem jut belőle.
2010. máj. 8. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Összeesküvés-elmélet rulz.

Minden sz@rt kitalálnak már. Nem létezik? Akkor mitől dobban erősebben a szíved, ha az, akit szeretsz, megcsókol?

Kicsit kezd elegem lenni ezekből a "Média a hibás a világ elrohadásáért"-elméletekből.

Szerelemnek léteznie kell. Jó, tegyük fel, hogy mindenki a könyvekből szedi, hogy szerelmesnek kell lennie. De honnan tudta az első romantikus könyv írója, hogy mi a szerelem?

Szóval szerintem gáz ez az egész idézet, amit beírtál. És felb@sz:D

2010. máj. 8. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hogyne létezne? amúgy is, nekem már nagyon sokszor mondta a párom h örökké szeretni fog. és ő nem olyan, aki csak úgy dobálózik a szavakkal. az, h te nem hiszel a szerelemben, az egy elég szomorú dolog. szerintem inkább gondolkodj el.
2010. máj. 8. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem létezik, nekem mindig remeg a gyomrom és hevesebben ver a szívem ha arra a lányra gondolok akit szeretek.

20f

2010. máj. 8. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Igazán szegény aki nem érzett még olyat.A legutóbbi kapcsolataimban sose éreztem csk azt vettem észre,hogy elmúlt.
2010. máj. 8. 13:00
 6/7 A kérdező kommentje:
itt nem a szerelem, hanem az IGAZ szerelem létezését kérdőjelezi meg...és engem megfogott...vagyis elgondolkodtam rajta. Természetesen szerelem van, csak az a kérdés, hogy menyire igazi. Mert nem hiszem, hogy sok olyant láttatok volna, hogy még 80 évesen is szeretik egymást. Leginkább az már csak megszokás.
2010. máj. 8. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezen én is rengeteget gondolkodom. Szerintem létezik igaz szerelem, de nagyon kevés embernek adatik meg hogy egész életét az igaz szerelmével élje le. Mert én nagyon kevés olyan idős emberekkel találkoztam akik ne megszokásból lennének együtt.
2010. máj. 10. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!